Helgen vår

Puh, denne helgen har vært en smule hektisk, men veldig fin! På lørdag var vi ute og handlet ny kommode til gangen og nytt gulvteppe til å ha under stuebordet vårt, noe vi har tenkt på veldig lenge. Kommoden ble jeg veldig fornøyd med, men teppet er jeg ikke helt sikker på :/ Jeg legger ut noen bilder litt senere i uken, må bare få alt i orden først. Akkurat nå står hele huset på hodet, siden jeg holder på å rydde bort sommeren og frem vinteren. Det er alltid litt kaos! Fikk også bakt på lørdag, en hel haug med cupcakes til dåpen vi var i igår. De ble veldig gode, men jeg ble kvalm i flere timer etter litt for mye prøvesmaking av smørkremen… Huff! Lørdagskvelden ble brukt med ei lita jente som ikke ville sove, så hun fikk tuste litt i stuen mens jeg så ferdig «The Help», som jeg hadde begynt på en annen kveld, før vi la oss sammen. Nå som hun endelig sov så godt, så ser det ut til at det er en ny tann på vei og ødelegger de fine rutinene våre. Det skjer hver gang! Stakkars jenta mi, hun har vært plaget med tennene jevnt og trutt siden hun var fire måneder, hadde håpet vi skulle få en liten pause snart. Men enn så lenge blir det masse kos og tidlige kvelder på mor.

Ei alvorlig tulle i dåp til sin lille kusine

Og i går var vi i dåp til verdens fineste niese, Kristine. Det var så fint! Vi er faddere til den lille tulla, og var kjempestolte! Det ble en kjempefin dag, masse god mat, kaker og koselige folk. Jeg tror Amalie syntes det ble litt voldsomt, for hun var veldig stille og alvorlig, det var jo mange nye fjes hun ikke hadde sett før. Hun kvikna heldigvis til med en gang vi kom hjem. Kanskje hun blir en sjenert liten jente som mammaen sin?

Fineste Kristine

Hva har dere brukt helgen på?

Advertisements

2 thoughts on “Helgen vår

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s