Gangen

Da har jeg fått litt orden på sakene her i huset. Det er så godt! Rot og uorden gjør meg helt stresset i lengden. Som jeg nevnte i går har vi forandret litt i gangen vår. Vi har lenge lurt på hva vi skal gjøre med den, siden vi frem til nå har vi hatt to rekker med knagger fulle av jakker og en skohylle som det første man ser. Det har ikke vært pent, skikkelig rotete rett og slett. Vi tenkte lenge å bygge en bod under trappen, men fant ut at det ville være for ruvende. Det endte med at vi kjøpte en hvit kommode og flyttet knagger, jakker og skohylle inn på vaskerommet som er rett ved siden av. Det ble mye bedre! Nå ser det rent, pent og ryddig ut.

Tenk, her var det bare masse jakker og sko før. Hva synes dere?

Enn så lenge er det superorden i skuffene. Me like! Enn så lenge… Vi har også kjøpt nøkkelskap, endelig fant vi et fint et.

For en liten stund siden lovet jeg interiorgirl1 at jeg skulle legge ut bilde av pyntedyrene mine, siden hun er så glad i dyr i interiøret. Jeg har ikke mange, selv om jeg er også er veldig glad i å pynte med dyr, faktisk bare disse tre:

Froskeprinsen på loftstuen og harepusene på kjøkkenet

Hva synes du interiorgirl1? ;) Ikke akkurat de mest spennende dyrene, men veldig søte ;)

Advertisements

12 thoughts on “Gangen

 1. så ryddig og pen en gang!! flotte dyr du har,frosken var søt og spennende!aldri sett før :) harepusene har jeg forresten selv, til påskepynten :)) flotte bilder,endelig fikk jeg sett dyrene dine også :)

  1. Frosken har jeg kjøpt på den lokale blomsterbutikken. Synes den er så søt :) Hehe, ja kjøpte også harepusene til påsken, men syntes de var så herlige at de bare kunne stå fremme ;)

 2. Lys og delikat gang! Fin kommode. Kommoder er super oppbevaring, de rommer mye. Trappa deres ser også veldig flott ut!

  Nøkkelskap, ja. Det er jammen vanskelig å finne det! ;) Mannen har «etterlyst» nøkkelskap leeenge! Enda har jeg ikke funnet et jeg virkelig liker, men jeg har fått opp to små nøkkelhus i gangen da, men det er bare plass til en nøkkel i hvert hus, så vi er nesten like langt! Hehe! ;)

  Så ut som Amalie koste seg på lekeplassen! :) Her vi bor er det ingen lekeplasser i umiddelbar nærhet, men barnehagen til Andreas + barneskolen August og Wilhelm går på er ikke langt unna.

  Fin torsdag videre!

 3. Så lekkert det ble – det er ikke alltid det skal så veldig mye til før rommet blir helt annerledes :-) og så koselig det er med litt forandringer. Her er også jakker og sko det første man ser når man kommer inn døren, og det er egentlig utrolig irriterende at det skal være førsteinntrykket….. Mulig vi må finne noen alternative løsninger her også, det ble iallefall kjemprfint hos dere
  Ha en fin dag videre :-)

 4. Så fint og ryddig!! Jeg liker også at det ser rent og pent ut, men hos oss går ikke det. En knøtt liten gang, og da må det bare henge fremme. Så blir heller trikset å ikke ha så mye der samtidig, men med fire stk. i hus blir det jo noen jakker og sko… (for ikke å snakke om luer, votter, vanter og skjerf…puh!)
  Men riktig så fint fikk du det, ser veldig delikat ut! :)

  Klem Camilla :)

  1. Hihi, takk for det :) Vi hadde også knøttliten gang før, og det var umulig å gjøre noe der også :) men en ting er sikkert, skal vi noensinne bygge igjen, så blir det stooor gang med innebygd garderobeskap ;)

 5. Er på jakt etter nøkkelskap jeg og, og søkte på google også poppet bloggen din opp! må først å fremst si at gud hvor nydelig du har det! virkelig misunnelig! men jeg lurer veldig på hvor du har kjøpt det nøkkelskapet? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s