Interiørbutikk i bygda

I sommer åpent det en liten interiørbutikk her i bygda vår, Marikken, men treig som jeg er har jeg aldri fått tid til å ta turen – før i dag. Så mye fint de hadde! Og så hadde de laget til en veldig koselig uteplass hvor vi koste oss med smoothie og gulrotkake. Det var også en liten lekeplass for de små, men Amalie var jo litt i minste laget. Jeg kjøpte en ball til henne der inne, men hun var visst ikke så interessert i den heller. Hun syntes det var så stas med ball når vi møttes med barselgruppen, men det var vel gjerne fordi alle de andre også ville ha den ;) Jeg fikk ikke handlet noe mer, ble mest gående og titte på alt det fine uten å kunne bestemme meg for noe. Falt veldig for en krakk med pelssete, mulig den må bli med hjem en annen dag!

Lite interessert frøken, hehe, hun skulle bare gå alle steder hun ikke fikk lov. 


Koselige sitteplasser

Nam!


Amalie endte opp godt beskyttet i vogna etter flere intense vepseangrep.

Advertisements

9 thoughts on “Interiørbutikk i bygda

   1. vi har brio happy duo :) er veldig fornøyd jeg også. men må nok kjøpe både ny bil og bilsete til snuppa nå! jeg har 2 dørs polo,ikke greit!!hvilket bilsete har dere? :)

   2. Vi har maxicosi, men det begynner å bli litt lite nå, så vi må også ha nytt. Vet ikke hvilket vi skal gå for enda, må undersøke litt ;) dere da?
    Vi hadde polo før, utrolig greie biler, men kanskje ikke den ultimate familiebilen ;) vi kjøpte Volvo før snuppa kom, da har vi plass til både hund og baby ;)

   3. er det vi har vi også enda, usikker hvilket vi skal velge vi også. men hører fra venninnene mine at besafe og britax er brae seter. men vi må nok undersøke litt :) nei det er nok lite plass i poloene! skal kjøpe meg stasjonsvogn nå,da blir det ordnings på sakene. (å ikke minst plass til et nytt og større sete)

 1. Så herlig med både interiørbutikk og kafè i nærområdet da! :) Det er bare få km inn til sentrum fra oss og i byen er det flere fine interiørbutikker, men det er faktisk en som ligger her i nærheten også, og den har jeg ikke fått besøkt enda! ;) Kaisa og jeg får trille oss en tur dit en dag! :)

  Fine ord på pallebordet!

  God helg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s