På lekeplassen

Amalie synes det er mer og mer stas å gå på lekeplassen nå, og da er det jo topp at boligfeltet vårt er fullt av dem, i tillegg til en stor barnehage. I går testet vi ut barnehagen, som Amalie forhåpentligvis skal gå i til neste år. Den er helt ny og veldig fin, og har masse spennede leker. Amalie likte den lille rusjebanen best, det var kjempemoro, men det var ikke så lenge vi fikk vært der. Vinden var iskald, så tulla måtte tilbake under kosedynen sin. Kjenner virkelig at høsten har kommet! Men det liker vi!

Har dere lekeplass i nærheten?
Advertisements

2 thoughts on “På lekeplassen

  1. Vi har en forferdelig en rett bort i gata her, med et huskestativ og en ødelagt gravemaskin. Og en båt! Men det funker det også :) Syns det er veldig gøy å dra rundt i forskjellige barnehager med guttungen jeg da, sånn at det er nye ting å utforske. Alle barnehagene er jo veldig forskjellige :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s