Orkidétips!

Huff, nå er dte lenge siden jeg har blogget. Energien min har vært fraværende de siste dagene, så jeg har ikke fått gjort så mye i det hele tatt. I dag er jeg heldigvis litt bedre! Ute stormer det, så i dag er en fin dag å sitte inne og samle litt krefter igjen. Har dere fått besøk av stormen?

Tenke jeg skulle dele et lite orkidétips med dere. Jeg er skikkelig dårlig til å vanne plantene mine, og orkideene mine har utrolig nok overlevd lange tørkeperioder. Men så veldig fine har de jo ikke vært. For noen måneder siden leste jeg et sted at man kunne la dem stå i litt vann i potten, og det måtte jeg prøve ut. Og det funket kjempebra! Orkideene mine blomstrer som aldri før, og samtlige har eller er på vei til å sette blomster nå. Til og med en som nesten hadde tatt kvelden begynner å komme seg igjen. Jeg ser også at bladene ser mye friskere og grønnere ut enn de gjorde før. Så om dere er like dårlige til å passe på blomstene som meg, bør dette absolutt prøves! Men pass på at du ikke tar for mye vann, da kan hele blomsten dø. Jeg tar så det rekker et par cm opp på potten, og det har fungert veldig fint.

Er du flink til å passe på blomstene dine?


Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s