Pappaperm

I dag har mannen hatt sin første dag i pappaperm! Det har vært veldig koselig å ha han hjemme, og Amalie har storkost seg. Hun er veldig opptatt av pappaen sin for tiden, og begynner ofte å illskrike hvis han skal avgårde, så de har godt av litt ekstra kvalitetstid sammen. Fra nå av skal han være hjemme hver fredag frem til desember neste år, over ett år med langhelger! Foreløpig er jo jeg også hjemme og kan kose meg sammen med dem, det skal nytes.

I går oppdaget jeg forresten at Amalie har fått en ny tann, en stooor jeksel, så bare to store pigger som stakk ut av tannkjøttet. Ikke rart det gjør vondt! Nå har hun ni fine tenner :)

Ønsker dere alle en finfin helg!

20120928-211900.jpg

Advertisements

9 thoughts on “Pappaperm

  1. Så koselig da :D Eline er ikke så veldig pappadalt enda, men det er fordi pappaen hennes nesten aldri er her. Men hun er veldig mammadalt! Og det er så koos! <3 Så gøy med ny tann da! Eline har fått alle 4 jekslene, det har vært et styr! men er endelig kommet frem så nå tror jeg ikke hun har så vondt lenger :) Nydelige lille tusta deres <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s