Sukkerhangover

Ja, faktisk. Helt forferdelig. Våknet i dag tidlig av at jeg drømte at jeg var så utrolig kvalm, og det stemte i virkeligheten også. Hodet verket, og det føltes som jeg hadde hatt litt for mye å drikke i går kveld. Men jeg har i grunnen ikke rørt alkohol siden Amalie ble født, så det var en annen synder. Sukker! I dag har jeg kjørt helt sukkerfritt, og formen begynner å hjelpe seg nå. Huff, har kommet inn i en dårlig spiral i det siste, og spist mye raske karbohydrater. Og jo mer man spiser det, jo mer vil kroppen ha det. Ikke rart jeg har vært slapp og uvel en stund nå. Nå er det tilbake til sunne og gode råvarer. Det er jo litt flaut å skrive dette, jeg som er så opptatt av kosthold og ernæring, men men. Nå har jeg i hvertfall lært meg en lekse.

For å få tankene vekk fra min dårlige form har vi fartet litt i dag. Vi hadde oss en tur ut og kikket litt butikkene, og Amalie fikk noen nye leker siden hun begynner å bli litt stor for noen av babylekene sine. Nå er det ikke lenge til hun har bursdag heller, så tror ikke vi skal kjøpe noe mer før det. Jeg er allerede i gang med planleggingen av den store dagen, jeg både gleder og gruer meg litt. Jeg synes det rett og slett er litt vemodig at tiden går så fort, og at dette fantastiske året alt er over. Vi har hatt det så fint! Men jeg synes jo selvfølgelig at det er kjempestas at jenta mi har blitt så stor, og jeg ser frem til alle de fine årene og stundene vi har foran oss. Har dere følt det på denne måten, eller er det bare meg?

Amalie er så glad i klosser, så i dag fikk hun en helt haug! :)

Advertisements

5 thoughts on “Sukkerhangover

 1. Jeg føler det sånn støtt og stadig :) Hver fase er så dyrebar og jeg vil så gjerne at det skal vare, men så er det utrolig spennende å oppleve alt det nye som kommer også!

  Jeg tok meg i det her om dagen at jeg nesten «oppfordrer» til noen av tale-feilene til guttungen, for jeg syns det er så nydelig! Han pleide f.eks. å si «Bæææ-iiii» i stedet for «Bæ-bu», og nå som jeg har innprenta det riktige, angrer jeg.. hehe..

  Vi har forøvrig de samme klossene hjemme hos oss og de er like populære i dag (2,5) som de var da han fikk dem :) De bråker jo når de braser i bakken! :)

  1. Hehe, noe slikt kunne jeg fint også ha funnet på. Det er jo så herlig! Hihi, gleder meg til Amalie begynner å si noen få ord etterhvert nå :)

   Godt å høre at klossene holder seg populære lenge, en god investering altså ;)

 2. Skjønner så godt hva du mener, for jeg har det på samme måte! :) Innimellom hadde det vært fint å fryse tida litt, men samtidig er det jo fantastisk med alt det nye som skjer med barna, og at utviklingen går som den skal. :) Det er bare det at tida går litt vel fort, ja!

  Kaisa fyller 1 år i desember, så det er heller ikke lenge til hun har STOR dag! Før hennes dag, fyller Andreas 3 i november! Han begynner å bli så stor, får sagt alt han vil nå og bruker lange setninger! Gøy! :) Det er så kos å ordne til bursdager, både planleggingen og selve selskapet! Fyller Amalie året i oktober eller november? Kos deg med bursdagsplanlegging!

  Nydelig høstvær her i dag, planlegger en skogstur! Ha en fin søndag! Håper formen din er bedre. Det er litt lett å spise litt mer sukker og søtt når man er hjemme i permisjon syns jeg… ! ;)

  1. Godt å høre at det ikke bare gjelder meg :) Ja, skulle veldig gjerne hatt en fryseknapp noen ganger! Vi har bestemt oss for å kjøpe et videokamera snart, så vi kan ha noen levende minner også, men skulle så gjerne kunne spart på lukter og følelser også :)

   Så gøy når de blir så flinke til å prate! Amalie har også bursdag i november :)

   Skogstur høres nydelig ut, håper dere har en kjempefin tur! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s