På helsestasjonen

Når har vi akkurat kommet hjem fra helsestasjonen. Det ble et relativt langt besøk der i dag, vi var der vel halvannen time, og så blant annet en film om førstehjelp. Det var veldig greit, selv om jeg har tatt kurs tidligere er det alltid godt å friske opp. Det er jo viktige saker å kunne!

Amalie storkoste seg, hun løp rundt mellom de andre barna som var der og stjal lekene deres. Hun er en skikkelig tyv altså! På slutten ble hun kjempetrøtt, vi gikk en time over leggetid og hadde i tillegg glemt sutten, så da ble det litt grining. Hun sovnet heldigvis med en gang vi kom hjem. Vekta og høyden så veldig fin ut, hun lå sånn cirka midt på. Vekta stoppet på 9250 gram og høyden var 72,5 cm, omtrent som jeg tippet. Jeg merker hun har strekt seg masse i det siste, så tror en del av de centimeterene har kommet nå den siste tiden. Plutselig er nesten alle buksene for korte :)

Advertisements

3 thoughts on “På helsestasjonen

  1. Ja, da hadde dere en god økt på helsestasjonen i dag! ;)

    Gratulerer med 11- månedersdagen til Amalie! Er liksom bursdag hver måned på de aller minste før de har fylt året! ;) Amalie og Kaisa er ganske jevnstore ser jeg. Vi var på helsestasjonen for ikke så lenge siden og da var Kaisa nesten 9 kg og 73 cm! De begynner jammen å bli store disse småfrøknene våre!

    Nå skal jeg ut og gå en liten kveldstur!

    Ha en fin kveld, og takk for de fine kommentarene du legger igjen hos meg! Så koselig! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s