Surrehue

Se hva jeg fant da jeg skulle legge vekk noe i rotehylla vår i stad… Jeg hadde visst lagt paprikaen inn der, og etter et par minutter oppdaget jeg jammen meg majonesen også. Det er veldig fristende å legge skylden på mannen, men jeg har vært en kjempevims i det siste, så det er nok meg selv som har vært på ferde!

Update: Det var mannen som hadde gjort det! Joho, da er jeg ikke fullt så surrete som jeg føler meg ;)

Surrer du?


Advertisements

3 thoughts on “Surrehue

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s