Ting og tang

Da var sofakroken funnet etter en hektisk dag! Resten av uken skal jeg ta en liten «time-out» fra alt og bare få orden på huset og en del ting og tang jeg skulle fått gjort for lenge siden. Liker ikke å ha slike ting hengende over meg, så nå skal det bli godt å få det unna. Jeg har jo også drømt om å gi Amalie et fiks ferdig rom i bursdagsgave, men det tror jeg rett og slett jeg ikke rekker, eller har energi til. Men jeg har fremdeles et bittelite håp. Hehe, det som tar lengst tid er å få bestemt meg hvilken farge jeg skal ha der! Jeg tror jeg må ha litt hjelp av dere kjære blogglesere! Jeg har planlagt et innlegg om det i løpet av uken ;)

Nå skal vi kose oss med Farmen! Ha en fin kveld :)

20121008-211155.jpg

Advertisements

One thought on “Ting og tang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s