Vakre nelliker

Fikk nydelige nelliker av mamma og mommomen min som var innom en tur i går. Elsker fargen på dem! De passet rett inn på spisebordet vårt sammen med resten av høstpynten vår. Pynten består blant annet av en stor skiferhelle som jeg tok inn da vi la skifer ute. Jeg har ikke fått tatt noen fine bilder av den enda, men gleder meg til å vise den etterhvert. Det ble veldig fint, naturlig og røft!

Ha en fin dag!

Vakre nellikene!

Advertisements

7 thoughts on “Vakre nelliker

    1. De jeg fikk er avskårne, så vet ikke :/ Hadde noen i bedet mitt i fjor sommer i nydelig rosa. De var veldig samarbeidsvillige ;) Her går det mest i orkideer og eføy inne, eneste som overlever ;) Hehe

      1. skjønner :) håper jeg får eføyen min til å slå rot :) har vært flink med ildtopper jeg,men vi får se om den ene min vil blomstre igjen :-p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s