En liten oppdatering av designet

Jeg har lenge tenkt på å få friske opp designet litt, men syns det er så vanskelig å bestemme seg. Skulle ønske jeg kunne en del om mer om dette, jeg har endel bilder inni hodet mitt, men det er vanskelig å få til i virkeligheten. Men jeg er fornøyd, det ble litt mer høst i hvertfall!

Vil også minne dere på at jeg er på både Bloglovin og Instagram. Følg meg gjerne! På Instagram finner du meg som Mammamarianne og trykk her for å følge meg på Bloglovin Follow on Bloglovin

Huff, lurer på om vi blir syke her i heimen. Typisk det når det er helg! Mannen ligger rett ut på sofaen og sover, og jeg lurer på om ikke det noen melkeganger som muligens er tette igjen. Jippi, det lover godt! Vi får håpe på det beste! God helg, søte dere :)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s