Nye sko og stølver

Da er Amalie klar for regn og snø! I går kjøpte vi nye vintersko og i dag fant vi støvler til henne. Prøvde en hel del støvler i går også, men hun klarte nesten ikke å gå på noen av dem, de var så klumsete og stive. Vi var en tur på Coop tidligere i dag, og da prøvde vi Friends-støvlene, de var veldig nette og lette, og hun gikk fint med dem på. Så da var det i boks. Vi hadde også tenkt å kjøpe Coop-dressen, siden den ble best i test, men den begynte selvfølgelig på 86, og det blir altfor stort for Amalie. Foreløpig har vi vært så heldige å få låne en kjempefin Reimadress av Amalies tante, så da har vi litt tid til å finne den perfekte vinterdressen.


Hvilken dress har dere?

Advertisements

9 thoughts on “Nye sko og stølver

 1. Flotte sko og støvler! Har ikke kjøpt ordentlige sko til Kaisa enda iom at hun ikke går, men hun har supersøte baby- Uggs og et par rosa «skinnskotøfler».

  Vi har en Reima- dress (str 80) som Andreas brukte. Den er mørkeblå, men lillemor blir nok å bruke den! Men rosa lue og votter, så blir det jo jentete! :) Syns det blir galt å ikke bruke dressen, for den er jo like fin, og Reima- merket er jeg veldig fornøyd med. Har brukt å ha dresser, luer og votter fra Reima. Halsluene er kjempegode, de anbefaler jeg!

  Håper dere får en fin helg, og at dere slipper å bli syke. :)

  1. Å ja, hun blir nok kjempesøt i Remiadressen :) Jeg synes ikke det gjør noe å bruke litt blått til jenter, så lenge man har litt feminine innslag. Jeg skulle gjerne hatt mer blått til Amalie :)

   Formen er fremdeles fin, heldigvis 😊Det ser nesten ut som
   det var falsk alarm ;)

   God helg til deg og dine :)

 2. oj,så flotte sko! hvor mye betalte du for de? snuppeline har allerede fått et par støvler fra mimmi å bæbæ sin :) men hun går ikke så mye enda,så trenger de ikke enda :-p

   1. begynte å lure litt der ja ;) hihi. men wow,samme pris på skoene til en liten snuppe som det er på voksne vintersko jo!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s