Fin søndag

I dag har vært en fin søndag! Vi har kost oss masse; gått lang tur, vært på kjøretur og så var vi på deilig middag hos et vennepar av oss. Og så fikk vi hilse på årets første snø :/ Jeg syntes det var vel tidlig, jeg var ikke helt klar for det enda altså. Det la seg heldigvis ikke, godt var det, snøen må gjerne vente til desember for min del.

Vi rakk også en bitteliten fotoshoot med Amalie i dag. Har lurt lenge på om jeg skal gå til fotograf med henne for ettårsbilder, men så hadde jeg litt lyst til å ta noen bilder selv også. Har ikke fått sett så mye på resultatet enda, men tror det ble helt greit. Skal studere dem nøyere i morgen.

Har dere vært hos fotograf?

20121014-203631.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Fin søndag

  1. Åh, jeg tenkte at vi må komme oss til fotograf for å få bilder av Leon. Vi tok ettårsbilder av Emeline, men jeg syntes ikke kvaliteten var så bra, selv om hun så veldig søt ut på alle bildene, så jeg kjenner jeg må finne noen som tar litt bedre bilder… :)

  2. Nei, vi har ikke vært hos fotograf :)
    Vi har mange bilder som er gode blinkskudd fra hverdagen. Noe vi er fornøyd med.
    Hn har fått med seg barnehagebilder hjem, og de synes vi er sånn midt på tre :)

    Ha en god uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s