Ny header – igjen

Jeg ble virkelig ikke fornøyd med den forrige headeren jeg hadde, jo mer jeg kikket på den, jo kjedeligere ble den. Når har jeg dillet litt igjen, og er litt mer fornøyd denne gangen. Det hjeper med litt øvelse! Jeg har brukt et par bilder fra den lille fotoshooten jeg hadde med Amalie i går, jeg synes ikke bildene ble så gale når man tenker på at de ble tatt på fem minuter i realtivt dårlig lys. Må også si at jeg synes kameraet mitt begynner å bli litt kleint (hehe, kan godt være det bare er fotografen også ;), men begynner å tenke tanken at det kanskje er på tide med et nytt snart. Googlet litt i går, og de blir jo faktisk utslitt. Jeg har brukt mitt kamera masse, hver eneste dag omtrent, i tre år nå. Vet ikke om det kvalifiserer for å være utslitt, men jeg synes det er mye vanskeligere å få klare, fine bilder nå, enn da det var nytt. Noen som har kjenneskap på området?

Advertisements

14 thoughts on “Ny header – igjen

 1. Så fine bilder! Hun ser ut som en liten dukke ;) Likte den kjolen utrolig godt… Blir litt vemodig når jeg ser sånne fine ting som sikkert ikke finnes til større jenter :D

  1. Ja, det er mye fint til små jenter! Tror jeg kjøpte den største størrelsen de hadde – 12 til 18 måneder. Kanskje det hadde vært en forretningsidé, søte klær til store jenter? ;)

   1. det var visst et tilbud da,men vanligvis ser jeg det koster over 1000 lappen på f.eks studio g

 2. Å, så nydelige bilder av Amalie! Du er flink til å ta bilder! :) Kjolen var skjønn. Er den fra Lille Lam?!

  Føler det samme om vårt kamera, syns det er vanskeligere å få klare og gode bilder nå i forhold til tidligere… Kjedelig! Har også tenkt på å se etter nytt kamera, da vil jeg ha et mer fancy ett! ;)

  1. Tusen takk for fine ord :) Kjolen er fra Noa Noa, jeg kjøpte den i Danmark i sommer :)

   Hihi, jeg må nok også ha et litt mer fancy når vi først skal investere i ett nytt kamera :) Tror jeg også skal begynne å kikke litt, men vil nok ha Nikon igjen, det er jeg veldig fornøyd med :)

 3. Du har tenkt på det lenge, jeg elsker å leke meg på photoshop. Hvis du ønsker så kunne jeg ha laget noen forslag til headere til deg ;) D er bare å sende forskjellige bilder som du kune tenke deg å hatt på, og muligens ønsker om hvordan du kunne tenke deg å ha det på e-post.(eks, type stil, stemning eller andre spesifikke ønsker) Så kunne jeg sett hva jeg får til ;D Og sendt deg noen forslag, som du kan bruke hvis du ønsker :D

  1. Så grei du er! Nå er jeg veldig fornøyd med headeren jeg fikk laget, men skal gi deg beskjed neste gang jeg skal bytte ut! :) Photoshop forstår jeg lite av, så kjempegreit å få litt hjelp :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s