Bursdagsgave i boks

I dag har vi vært på lekebutikken og handlet bursdsgsgsve til frøkna. Bursdagen er bare et par uker unna, så vi nærmer oss veldig nå. Det blir stas! Jeg har lenge hatt en vedmodig følelse i forhold til at hun allerede er ett år, men nå er den heldigvis forsvunnet. Jeg vet i hjertet mitt at jeg har nydt hvert sekund at dette første året med Amalie, jeg ville ikke ha gjort noe anderledes i det hele tatt. Det er en god følelse! Så nå gleder jeg meg til å feire dagen hennes med familien vår :)

Hihi, se på søta! Hun har oppdaget at TV-benken også har skuffer. Det har vært så greit når hun ikke var klar over dem, for her er det mye hun ikke skal plukke på. Det er nok på tide å flytte på litt saker!

Advertisements

11 thoughts on “Bursdagsgave i boks

 1. Det er en periode hvor oppholdsromma plutselig blir veldig tomme.. hehe.. vi satt barnesikring på mange skaper i stua, men lille rakkaren skjønte fort hvordan de fungerte :P

 2. hihi,hva kjøpte dere da? snuppa her har ikke begynt å gå helt alene enda,så jeg slipper å fjerne så my i den høyden enda heldigvis :-p tiden går for fort! åååå,snuppa mi er jo også 1 år snart…trist men også herlig :)

  1. Vi kjøpte en sånn matte man kan pusle sammen, med forskjellige figurer på og så får hun en bamse av Hinkelpinkel fra Drømmehagen. Hun var med og handlet, og elsket den bamsen, hehe hun er kjempefan av Drømmehagen :) Han sang og laget lyder, så hun syntes det var veldig moro når hun kjente dem igjen :) Jeg skal ut en liten tur å titte litt senere i dag også, så mulig jeg finner en liten ting til ;) Tid er det snuppeline fyller året? Er det desember? :) Har dere planlagt hva dere skal kjøpe?

   1. ååå,så koslig gave da! snuppeline fyller året på 28.november,vi gleder oss stort! vet ikke helt hva vi skal kjøpe enda.men vurderer en sånn 1 års bil hvis du skjønner hva jeg mener?

   2. det blir ikke en slik en allikevel,vi prøvde hu på en i butikken i dag.virka ikke som om det var noe morsomt :-p så vi får vel ta oss en tur på toy’s r us vi også å se!

   3. Hehe, typisk ;) Dere finner nok noe annet fint :) Det ble til at svigermor kjøpte bilen til henne, så hun og fetteren hennes skulle få det samme ;) Så nå vet ikke vi heller hva vi skal kjøpe, men lurer på gyngehest som vi pynter selv :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s