Amalies rom

Plutselig fikk jeg bestemt meg for hvilken farge vi skal ha på Amalies rom! Det skal males i fargen Lille Prinsesse, en fin og dus lyserosa farge, akkurat det jeg var på utkikk etter. Jeg har sett fargen flere ganger på fargekartet, men det var først når jeg så en større prøve i butikken at jeg falt for den. Det er så godt å endelig ha tatt en avgjørelse, nå er det bare det å få gjort det da ;) Resten av interiøret hennes vil gå i hvitt, rosa og lyse grønt. Jeg tror det blir veldig fint til slutt. I dag har hun helt hvite vegger der inne, og kun et skap og et lite bord uten stoler. Vi må få tak i stoler, en hylle og kanskje en kommode, en liten lampe og litt å pynte opp med før vi kan si oss ferdig. Jeg gleder meg! Nå er det ikke lenge til Living åpner her nede på sørlandet heller, kanskje vi kan finne noe fint der.

Hva synes dere om fargen?

Advertisements

7 thoughts on “Amalies rom

  1. Kjempefin farge! Da vi flyttet inn her var barnerommene allerede klare: Ett i rosa og ett blått, og fargene var fine de, så vi har bare beholdt de. Når det gjelder resten er det vanskeligere, for Emeline har et kjøkken, stoler og bord, men jeg vet ikke om Leon også skal få bord og stoler? Det beste hadde vært om de kunne hatt de felles, men det er ikke så mye fellesområde ved barnerommene der det passer. Må inn i tenkeboksen ;)

  2. Så godt og gøy når man finner det man har sett for seg! :) Fargen så veldig fin og søt ut. Det er koselig, artig og spennende å pusse opp barnerom, lykke til med klargjøringen! Håper vi får se bilder etter hvert!? ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s