Høstkos

I dag var det skikkelig mørkt og dystert når vi stod opp, nå er det virkelig høst. Regnet har høljet ned, vi våknet i natt av dråpene som hamret mot taket. Det er jo litt kos! Spesielt når man vet at man ikke trenger å stresse, man kan stå opp og legge i ovnen. Tenne noen lys og kose seg med frokost. Det er fine dager å være hjemme i permisjon!

Her ser dere skifterfatet som jeg nevnte for en liten stund siden. Jeg synes det ble veldig fint å ha på spisebodet, vi kunne jo ikke la denne fine biten gå til spille. Nellikene fikk jeg av mamma og mommomen min forrige mandag. De er så fine!

Håper dere har en fin høstdag der dere bor :)

Advertisements

7 thoughts on “Høstkos

  1. Kjempe stilig å bruke skiferen som fat:) Høsten er koselig på en måte, hele stuen med levende lys, fyr i peisen og innekos:) Her har det også regnet i heeele dag, men heldigvis avtatt litt nå så da bærer det snart ut på tur med hunden:)

    //Kakene fra Carlos var helt himmelsk, *vann i munnen*
    :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s