Fredagen

I går suste dagen unna, så jeg rakk aldri å oppdatere bloggen. Mannen er jo hjemme i pappapermisjon på fredager, så da er familiekos første prioritet. Og vi koste oss, vi hadde blant annet en lang tur, var på lunsj hos svigermor og så dro vi på en kjøretur, før mannen laget nydelige pizzaboller. På kvelden var jeg ute å spiste med svigerinnene mine, men valgte å dra hjem rett etter maten da Amalie nektet å roe seg. Når hun er i det humøret er det kun mammas pupp som hjelper. Hun hadde kjørt pappaen sin hardt mens jeg var borte, så de var ganske utslitt begge to når jeg kom hjem. Jeg har rett og slett vondt i hjertet mitt i dag, og det er nok en stund til jeg tør bevege meg ut om kvelden igjen. Lille jenta mi, jeg lurer på tid hun skal sove litt greiere.

I dag skal vi ut på julegaveshopping, Toys’r us har 25 % på alt i hele butikken (bortsett fra spillkonsoller), så nå ordner vi julegaver til alle barna. Amalie skal få en søt, liten Minnibil som vi så når vi var og handlet bursdagsgaven hennes. Den tror jeg vil falle i smak!

Har dere begynt på julegavene?

Mannens pizzaboller 20121020-072949.jpg

Advertisements

10 thoughts on “Fredagen

 1. Mmm, pizzabollene så kjempegode ut! :)

  Har så smått begynt med julegavene, noen få er i boks. Men har en bok jeg har begynt å skrive ned forslag til julegaver, syns det er litt greit å prøve å tenke ut litt før jeg skal ordne! ;) Kjempelurt å dra på Toys`r`us i dag da når det er fine rabatter! Der finner man mye som faller i smak hos de små! :)

  Fint med skiferhella, koselig med naturelementer inne!

  Riktig god helg! :)

 2. Høres ut som en kjempe koselig fredag:) Ikke alltid blioggen blir prioritert hos meg heller, men slik har vel alle det. De pizzabollene så kjempe gode ut, nam nam:)
  Julegaver ja, hmmmm… tja…. *mange unnskyldninger* jeg er vel den tregeste av den trege og tenker ikke så mye på de gavene før i Desember, heldigvis er familien liten så det tar meg bare en ettermiddag så er alt i boks, (håper jeg)
  Håper dere får en super flott dag:)

  //tusen takk for det:) Hawaii var magisk, uten tvil! og hit skal vi tilbake på ferie.

 3. Høres ut som en kjempe koselig fredag:) Ikke alltid blioggen blir prioritert hos meg heller, men slik har vel alle det. De pizzabollene så kjempe gode ut, nam nam:)
  Julegaver ja, hmmmm… tja…. *mange unnskyldninger* jeg er vel den tregeste av den trege og tenker ikke så mye på de gavene før i Desember, heldigvis er familien liten så det tar meg bare en ettermiddag så er alt i boks, (håper jeg)
  Håper dere får en super flott dag:)

  //tusen takk for det:) Hawaii var magisk, uten tvil! og hit skal vi tilbake på ferie.

  (det skjer noe merkelig når jeg poster kommentar her, så etter at kommentaren er postet så må jeg gå tilbake for å endre slik at navnet kommer opp og ikke bare fru hetland. Men tror jeg har lært nå til neste gang ; endre før jeg poster;)

 4. Pizzaboller faktisk! Det er mye nye greier der ute som jeg ikke har fått med meg :P Hva gjør dem til en bolle? :)
  Julegaver har jeg ikke begynt å tenke så veldig på enda, men det har litt med den nåværende tykkelsen på lommeboka å gjøre også :P Så lenge jeg er ferdig før julerushet setter inn, så er jeg fornøyd! Takler ikke alle stressa menneskene :D

  1. Pizzaboller har vi laget siden jeg var liten, tror til og med vi lærte det på skolen :) Man kaller dem vel en bolle siden det er en rund klump med deig med litt fyll på toppen :)

 5. Pizza bollene så fantastiske ut!
  Ja faktisk jeg har begynt på julegavene. Like etter jul starter jeg å tenke på hva jeg skal kjøpe folk. Og kommer jeg over noe flott og på salg, som jeg vet de ønsker seg, så kjøper jeg det!! Jeg hadde allerede noen julegaver kjøpt inn i april :S heh.. Så jeg er tidlig ute, men det er godt å komme til desember å slutte å stresse, med å kjøpe inn julegaver.. Vel jeg er den typen at jeg kommer til november som regel, og er stresset over at jeg har fortsatt julegaver igjen å kjøpe. :S

 6. De bollene så intet mindre enn sykt gode ut!! :) Lykken er å få servert mat noen ganger…
  Det er såå kjedelig når barna ikke vil roe seg uten mamma og puppen, jeg går en julebordsesong uten å være gravid i møte (yay!), og håper virkelig jeg slipper å måtte reise hjem på natten pga. uro… Ammer enda, men det blir mindre kjenner jeg, så vi prøver med litt erstatning i ny og ne, bare for at han skal bli vant til det. Greit når mamma ikke er der, selv om tankene mine nok er hjemme store deler av kvelden, kjenner jeg meg selv rett… (er det ikke typisk da..)

  Er så vidt i gang med julegavene jeg også, men nå venter jeg på neste lønning før jeg kan fortsette. Håper å bli ferdig da, men tror vel egentlig ikke det… Er bare i å henge i stroppen i grunnen! I år begynte jeg i sommerferien, neste år SKAL jeg begynne enda tidligere!! (er jo lov å være optimistisk..?!?)

  Ønsker deg en fin fin søndag!

  Klem Camilla :)

  1. Julebord ja, husker nesten ikke hva det er ;) Neida, så galt er det ikke, men det blir nok ikke noe på meg i år heller, er jo hjemme i permisjon enda og mannen sin jobb har bare annet hvert år :) Vi har så smått satt i gang med litt avvenning om natten nå, så jeg er veldig spent om det går greit :) Første natten gikk i hvertfall ok :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s