En ny uke

Så var en ny uke her igjen. Mandagen blir som oftest brukt til en del «plikter», som å rydde opp etter helgen og ukeshandle. Det er ikke så mye husarbeid som blir gjort i helgene, da prioriterer vi kos med familien, og så gjør vi heller de kjedeligere tingene i uken ;) Det er også utrolig godt å få unna all handlingen, vi sparer masse tid og penger det. Hehe, da jeg var på butikken tidligere i dag var det noen journalister der som skulle skrive en sak om handlevaner. Jeg ble sendt videre siden jeg handlet så fornuftig ;)

Ukeshandler du?

Dere! Jeg har helt glemt å fortelle at Amalie har sagt sine første, bevisste ord. På lørdag sa hun ball og litt senere på dagen sa hun hei. Dere kan tro jeg og mannen var stolte av den lille jenta vår! Vi som var så sikre på at hun skulle si mamma eller pappa først, men så feil kan man altså ta ;)

Nå skal vi bare ha en liten middag, før vi er invitert til mannens bror for kanelboller. Jeg er litt spent på hvordan det kommer til å gå, siden Amalie bare har hatt en lur i dag. Mulig hun må ha en minilur før vi reiser, men hun virker i grunnen ikke trøtt i det hele tatt. Jaja, det går seg sikkert til.

Håper dere også har en fin mandag, kjære lesere!

Ei blid jente under bordet

Advertisements

6 thoughts on “En ny uke

 1. hehe, fantastisk:) jeg hadde garantert ikke blitt sendt videre med mine dårlige handlevaner;) hehe
  Syns dere er flinke som uke handler, her føler jeg at jeg løper på butikken annen hver dag, men er blitt flinkere til å droppe sjokoladen på vei til kassen:)

  Så flink Amalie er, skjønner godt at dere ble stolte:))

 2. Ho er så nydelig ho lille jenta di :)
  Moro at ho sa noe annet enn mamma eller pappa som første ord da, det gjør jo ALLE! Da kan ho skryte av at ho sa noe mer avansert :)
  Vi forsøker å ukehandle – en plage å planlegge en uke av gangen, men deilig når vi har gjort det og ikke behøver å spørre oss selv om hva det er til middag den dagen :)

 3. Så herlig da:)! Stas når ordene startet å komme:).
  Vi er veldig opp og ned på hvor flinke vi er med handlingen. Det vi alltid gjør er at en gang i måneden blir det Sverige tur, og da handler vi inn alt vi trenger av kjøtt,pålegg og andre viktige ting som trengs. Det vi handler ellers i ukedagene er grønnsaker, melk brød o.l:). Men det er ikke alltid vi er så flink til å samle det sammen så det blir en dag i uka;).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s