Første strøk på jenterommet

Flinke mannen! I dag har han malt første strøket på Amalies rom. Fargen ble kjempefin, akkurat slik jeg hadde sett for meg. Jeg gleder meg så til rommet er ferdig, det skal bli et skikkelig jenterom med masse moro for Amalie. Nå er det bare å finne de perfekte møblene. Jeg tror jeg har bestemt meg for hylle, Perfect Home har en som er så fin. Lurer på om jeg rekker å få den til bursdagen hennes hvis jeg bestiller nå? Det hadde vært gøy! Jeg lurer også veldig på om vi skal feire med et barneselskap på selve dagen, men får ikke helt bestemt meg. Det står mellom det og dyreparken, siden hun er så glad i dyr.

Hadde dere barneselskap til ettårsdagen?

Ikke det beste bildet av fargen, hehe, men dere får et lite inntrykk av hvordan den ser ut

Advertisements

10 thoughts on “Første strøk på jenterommet

 1. Så flott å være i gang med malingen. Det kommer til å bli kjempefint! :) Så koselig med skråtak på rommet.

  Ja, barnas første ord er ikke alltid så lett å forutse, nei! Kaisa sier to ord nå, og det er «Hallo» og «Ha det»! Hehe, vi hadde nok heller ikke gjettet på at det ble de første ordene, men samtidig er det kanskje ikke så rart når vi er en familie på seks, for det blir jo en del «Hallo», «Hei» og «Ha det» her! ;) Kjempegøy når de begynner å snakke så smått iallefall! :)

  Vi har ikke hatt eget barneselskap på 1- årsdagene, men familieselskap. Men vi har mange barn i familien, så det blir jo nesten barneselskap allikevel da! ;)

  1. Ja, det er koselig når det begynner å prate, flinke jentene vi har :) Tror vi også dropper barneselskapet, vi har også masse barn i familien, så tenker det blir nok med familieselskapet ;)

 2. så flink mannen din er :) fargen ser dus og fin ut også! vi skal feire nesten 10 dager før 1 års dagen til snuppa, for dagen hennes blir på en onsdag. (mannen kommer ikke hjem før 17) å ettersom feiringen er midt under julebordsfeiring så blir det så vi feirer dagen hennes 11 dager før selve dagen! litt dumt…men sånn er det når jeg har arbeid annenhver helg å vi skal på julebord. men vi må jo feire snuppeline sin bursdag jo :)) det blir så vi har et familieselskap bare, orker ikke styr med barneselskap enda når hun er så liten!

 3. Hei. Hvilke farge har dere på lister og dør tett inntil lille prinsesse? Jeg har bomull, og den virker så gul..

  1. Hei! Så ikke kommentaren din før nå. Vi hadde egghvit på lister og dør, og helt enig – det virker veldig gult! Nå som vi bygger nytt hus er vi veldig påpasselig med å bestille heeelt hvite dører og vinduer, så vi slipper å irritere oss over dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s