Tur!

I dag har jeg og jentene mine hatt oss en god runde i skogen. Birkeland slutter aldri å overraske, det er så fint her. Selv på steder jeg har gått mange ganger før, dukker det plutselig opp nye og vakre plasser. I dag datt vi over en gammel husmannsplass, omringet av en nydelig gammel steinmur. Jeg liker å drømme meg vekk, og lurer veldig på hvem som bodde der, hvordan livene deres var og hvilke tanker de gjorde seg. Et av mine største ønsker er å få en tidsmaskin, men det er vel heller vanskelig. Før vi dro hjemmefra stod jeg lenge og vurderte om jeg skulle ha med kameraet mitt, men så gadd jeg ikke drasse på det, så jeg fikk ikke tatt noe særlig med bilder. Knipset litt med iphonen, men det blir liksom ikke helt det samme. Vi får gå tilbake enn annen dag og ta noen ordentlige bilder vi kan dele med dere.

Drømmer du deg bort?

Mamma og Amalie klare for tur

Fineste Tara!

Dette er ikke den nydelige muren jeg snakket om, men fant inskripsjonen JAJ 1911. Hvem er det tro?

Litt lenger nede i veien ligger denne gamle stuen. 

Advertisements

7 thoughts on “Tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s