Bilder fra slutten av graviditeten og Amalie som nyfødt

Det er nesten litt rart å tenke på at jeg på denne tiden i fjor var høygravid. Selv om tiden har gått så utrolig fort, så føles det likevel som en liten evighet. Her om dagen fant jeg masse bilder fra den siste tiden av graviditeten min og Amalie som jeg ikke visst om. Mamma er så glad i å ta bilder, og helt tilfeldig la jeg alt på minnebrikken hennes over på min pc. Gjett om jeg ble glad da jeg åpnet mappen og det første jeg fikk se var en nyfødt Amalie. Jeg fikk ikke tatt noe særlig med bilder på sykehuset, og har savnet noen flere bilder av henne da hun var helt ny. Alt gikk så fort, så vi rakk ikke å få kameraet med oss, og vips så var vi hjemme igjen. Derfor er disse bildene ekstra dyrbare for meg, det er så gode minner fra en helt fantastisk tid.

Her kommer et lite bilderas:

Her er jeg cirka 6 måneder på vei med Amalie

To måneder senere, cirka 8 måneder på vei

Her er det par uker igjen til Amalie kommer. Hehe, her var jeg begyte å bli ganske så sliten, og jeg husker jeg gledet meg veldig til å få henne ut i verden.

Her er prinsessen bare et halvt døgn gammel. Vakre jenta mi!

En av våre første dager hjemme

Fine Amaliejenta mi! 


Her sover hun på oldermors fang. Jeg synes hun er veldig lik seg selv!

Så fint det var å bli mamma, for et fint år vi har hatt. Nå løper hun rundt, har sagt sine første ord, hun har utviklet en vilje av stål og er snart klar for barnehagen. At det er mulig å få inn så mye på et lite år. Vi er så heldige som har fått en så fantastisk jente, den beste i hele verden. Vår deilige gojente! Snart skal jeg få sendt inn alle bildene til fremkalling, så jeg kan få jobbet mer med fotoalbumet vårt, jeg begynner å henge litt på etterskudd ;)

Nå skal vi kaste oss rundt og få i oss litt lunsj før vi skal ut og ordne et par ærend. Ha en fin dag alle sammen!

Advertisements

6 thoughts on “Bilder fra slutten av graviditeten og Amalie som nyfødt

 1. Moro med bilder man ikke visste man hadde. Jeg husker at et tips vi fikk da Emeline skulle bli født var å ta masse bilder fra sykehuset. Man blir liksom så fortapt i babyen de første dagene at man ikke tenker så mye på å ta bilder, og plutselig er tiden flydd av sted.

  Moro at man ser at det er Amalie på nyfødtbildene :D

 2. ååååå så flott du var som gravid :) selv følte jeg meg ikke særlig flott og har ingen slike fine bilder…litt synd egentlig synes jeg nå. men jeg følte meg ikke helt vel som gravid…snuppa di er lik seg selv ja,flott som alltid :) morsomt å se tilbake på slike bilder,gjorde det selv her en kveld jeg. fantastisk at så mye kan skje på et år. ha en flott dag :)

  1. Tusen takk for fine ord, men jeg følte meg ikke så veldig fin jeg heller. Jeg er så glad mamma tok disse bildene! Jeg er veldig flink til å ta bilder av alt annet, men det er jo moro å ha noen bilder av seg selv også ;)

 3. Så fine bilder!! Du var FLOTT som gravid :) Og du fikk ei flott jente :)
  Selv har jeg 2-3 bilder fra min første graviditet, noe jeg syns er veldig trist i dag (selv om jeg kan takke meg selv når jeg skyr kamera som pesten).
  Jeg tok MASSE bilder på sykehuset, var så fasinert av den lille skapningen vi hadde laget :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s