Amalies rom er ferdig malt

Se så fint det ble! Jeg er så fornøyd med fargen, den kunne ikke ha blitt finere. Nå skal vi en tur på Ikea for å kjøpe litt saker og ting til henne, så blir det bursdagsgaven fra oss. Jeg skal også bestille en hylle fra Perfect Home, og så må vi ha en fin lampe før vi kan si oss ferdig. Jeg skal få tatt noen ordentlige bilder av rommet hennes når alt er ferdig, fargen kommer ikke helt til sin rett her.

Denne knaggrekken kjøpte vi i Kragerø før hun ble født.. Synes den er så fin!

Dette er hyllen jeg vil ha fra Perfect Home

Senere i dag kommer lillesøsteren min for å passe Amalie, mens vi tar en tur på kino. Det er ett år siden sist, så jeg gleder meg veldig. Vi skal se James Bond, håper den er god. Har jeg forresten sagt hvor deilig det er at mannen har begynt permisjonen sin? Han er jo hjemme hver fredag nå, så ukene blir veldig korte og helgene lange. Vi koser oss!

Hva er deres planer for dagen?

Advertisements

12 thoughts on “Amalies rom er ferdig malt

 1. For en skjønn knaggrekke! Søt farge på rommet også :) Blir morsomt å se hvordan det blir når alt er på plass.

  Jeg har hørt at Skyfall skal være bra, og vi skal prøve å komme oss på kino neste helg, som er første gang siden 2009 ;) Gleder meg!

 2. Det ble kjempefint! Dus og behagelig farge, skikkelig jentete :)
  Håper dere koser dere masse på kino! Jeg er ingen Bond-fan selv, men har hørt at det er en veldig bra film, en «verdig feiring av 50 år med Bond» var det vel de sa på radio’n i dag :)

 3. Kjempe fin farge på rommet, og knaggene var jo supersøte:) Rommet blir nok helt fantastik når det er ferdig innredet:) Så koselig med kinodate da:) viktig med alenetid også:)

  Her skal jeg snart finne sengen.. jobber 18-06 så begynner å bli litt trøtt nå ja.

  Ønsker dere en kjempe fin lørdag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s