Grilling og innvielse av rom

Her i sør har vi hatt en helt fantastisk høstdag i dag. Det har vi utnyttet til fulle, vi har kost oss masse ute i solen med tur og grilling av pølser på verandaen. Amalie har stabbet rundt i sin fine, rosa Reimadress. Hun minner meg litt om en søt, rosa cupcake :) Men jeg synes dressen er litt stiv altså, hun blir veldig klumsete i den og må konsentrere seg veldig for å gå. Vi bare låner denne dressen, og skal kjøpe en egen etterhvert, men da tror jeg at jeg vil prøve å finne en som er litt mykere.

Hva er deres erfaring med dresser?

I dag har Amalie forresten innviet rommet sitt. Selv om det ikke er helt ferdig interiørmessig er det jo klart for leking ;) Hun syntes at det var kjempestas, og utforsket de nye lekene vi kjøpte til henne i går og wallstickersene som jeg har klistret opp.

Vi koste oss masse på kino i går, men jeg kan ikke si at James Bond imponerte. Ingen av oss var særlig begeistret, men det var en helt grei film. Amalie hadde også kost seg, så det var veldig godt, men jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs siden det var første gang vi hadde barnevakt på kvelden. Jeg måtte sjekke mobilen x-antall ganger under filmen og tankene mine var nok litt mer hjemme enn i kinosalen til tider, men jeg synes jeg klarte å slappe godt av til å være første gangen ;)

Nå venter mannen med film og snadder. Ha en fin kveld dere!

Advertisements

2 thoughts on “Grilling og innvielse av rom

  1. Guttungen min er veldig varm av seg, så vi prøver å unngå de tykkeste vinterdressene på han. I fjor (når han var 1 3/4 år) kjøpte vi en tynnere modell (mellomting mellom regntøy og parkdress kanskje) på Name It som var foret med fleece, Med ullundertøy og vanlige klær under var den mer enn varm og god nok for han, og vi var veldig fornøyd med den! Ikke av de mest robuste dressene da, så når vinteren var slutt var det hull i rompa på den :P

  2. Skuffa over at James Bond ikke levde opp til forventningene deres… Tror vi må se den likevel ;)

    Vi hadde en Reimadress som vi fikk kjøpt billig til Emeline i str 74. Den var ikke spesielt stiv, men den passet henne lenge etter hun fylte ett, hehe. Så hadde vi en billigdress som ikke var vanntett, men funka fint til kalde dager + en fra Stormberg som var foret inni og med regnstoff i baken og på knærne. De virkelig kalde dagene hadde hun ullbody og ullgensere under dressen, men syntes den fra Stormberg var så fin siden man kunne ta ut foret for da ble den så tynn og lett til våren :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s