Tidlig kveld

Nå er klokken så vidt over seks, og Amalie sover som en stein. Lurer på hvordan det skal gå i morgen tidlig… Det har vært umulig å få skjøvet soverutinene hennes i løpet av dagen, for hun har vært så trøtt. Men det går seg vel til. Om vi får noen tidlige morgener så kan jeg ikke klage på det, hun pleier alltid å sove til 7-8 tiden, så vi har vært heldige der.

Hvordan har det gått med søvnrutinene hos dere?

Så må jeg komme med en liten filmanbefaling. Jeg vet at jeg er sykt treig ute, men hvis det er noen som ikke har sett Taken enda, så er det en film dere bør se. Den var veldig god, spennende fra start til slutt. Synes det er så sjeldent man finner så gode filmer lenger, så jeg koste meg veldig, selv om handlingen er ganske dyster. Lurer på om vi skal prøve oss på toeren også, noen som har sett den?

En alvorlig frøken som viser gårsdagens antrekk, tunika fra Name it og busker fra hm. 

Advertisements

4 thoughts on “Tidlig kveld

 1. Det går seg nok til skal du se! Når Adrian var et år gammel tok vi et kvarter av gangen på kvelden, og da var det ikke mange dagene før han la seg til normal tid igjen (heldigvis!).
  Jeg er nå meget spent på morgendagen, men håper en sen og aktiv kveld vil hjelpe til!

 2. Leon sovna ikke før 7, men han var veldig trøtt (han nekter å sove før kl 8), og Emeline sovna en halvtime før han. Det var deilig å få begge i seng i «normal» tid igjen ;)

  Vi så Taken her om dagen, og syntes den var kjempebra! Ingen av oss hadde hørt om den før, men jeg hadde sett at 2’ern gikk på kino nå. I dag så vi traileren til Taken 2, og den ser ut som den er like bra :D

 3. Så skjønn tunika og tøff bukse! :)

  Kaisa er veldig grei å legge og sover for det aller meste hele natta. Som regel legger vi henne rundt kl 19 og da sover hun til mellom 06- 07. Synger nattasangen hennes og sier god natt. Er gjerne innom henne en gang eller to før hun sovner, særlig nå etter hun har lært seg å reise seg opp og holde seg fast i sprinklene i senga! ;)

  Har ikke sett «Taken», så takk for tipset! :)

  Kos deg i kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s