Emmaljunga City Cross

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om vognen vi bruker til Amalie, siden vi er så fornøyd med den. Vi har en Emmaljunga City Cross, som vi har brukt helt siden Amalie ble født. Både jeg og mannen synes vognen er helt topp, og både bagen og sportsdelen har fungert veldig fint. Nå har ikke vi erfaring fra noen andre vogner, men av det vi har sett fra bekjente og i butikker, føler vi at vi valgte riktig vogn til vårt bruk.

Bagen
Jeg føler at bagen er romslig og god, og det eneste jeg savnet var «innebygd» myggnetting og mulighet til å dra frem kalesjen slik at den tok litt mer av for solen. Et pluss hadde vært om man kunne stilt på bunnen, slik at de små kan komme opp i sittende stilling når de synes det blir for kjedelig å ligge nede i bagen hele turen. Vi måtte bytte til sportsdelen når Amalie var seks måneder, for hun ble rett og slett for rastløs når hun ikke fikk med seg noe på utsiden. Men nå var jo hun veldig tidlig ute, og kunne sitte selv når hun var ganske liten, men jeg syntes hun ble litt liten i den store sportsdelen. Men alt i alt gikk det jo veldig greit. Bagen har smarte lommer som vi brukte masse, og den er veldig lett og ta av og på understellet.

Sportsdelen
Nå som Amalie har blitt litt større er sportsdelen helt topp. Selene er det eneste minuset her, de er litt store og klumsete, men det blir jo bare bedre og bedre jo større barnet blir. Men de har ikke vært til noe problem, de er solide og lette å justere. Sportsdelen har innebygd myggnetting, det synes jeg er veldig greit, og så har den en stor og praktisk lomme lett tilgjengelig. Man kan også snu hele delen med et lett grep, om man vil ha barnet mot seg. Den er lun, og Amalie sover veldig godt i den.

Vognen generelt
Den er lettkjørt og har god støtdemping, og er like god på grus og skogsveier som asfalt. Den er grei å kjøre på snø, og har solide hjul. Vogna veier rundt 11 kilo tror jeg, og er lett å slå sammen og få inn i bilen. Den kan bli ganske liten om man har trangt om plassen, da man kan ta av hjulene også. Regntrekket som følger med er helt topp og har refleks på seg. Det savner jeg litt på selve vogna, synes det hadde vært topp med et par diskret plasserte reflekser. Under er det plass til litt, man får plass til det man trenger. Alt i alt er den kjempevogn, som vi absolutt kan anbefale!

Hvilken vogn har du?

Advertisements

3 thoughts on “Emmaljunga City Cross

  1. Dere har en veldig fin vogn;) som barnehage tante er jeg borti MANGE forskjellige vogner, og believe me det er mye dritt der ute.. men føler at alle fire hjuls vogner er av kvalitet!

  2. Vi har samme vogna selv, og jeg syns den er helt grei! Dypvogna fungerte veldig bra, men sportsvogna er jeg ikke like fornøyd med – flott å kunne snu den, men den er litt lite fleksibel når det kommer til justeringer av både seler, rygg og fotstøtte. Etter et års bruk syns jeg også hele vogna ble litt slarkete i håndtak og hjul, hadde forventet litt lenger «varighet» for den prisen. MEN absolutt en kurant vogn, ingen tvil om det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s