Snart klar for barnehagen

I dag har Amalie vært i sin første barnebursdag! Det var venninnen hennes Ingrid som ble 1 år, og det måtte jo feires. Det var kjempekoselig, de var 6 babyer som lekte sammen og så hadde vi en god lunsj. Til fredag er det Amalie sin tur til å fylle år, men jeg tror vi dropper barneselskapet, vi tar heller turen til dyreparken om været ikke er for ille. Det tror jeg lille vil bli fornøyd med :)

Ellers har vi hatt en rolig dag. Vi begynner sakte men sikkert å komme tilbake til de gamle soverutinene fra før vi stilte klokken. Vi har hatt et par tidlige morgener nå, men i kveld legger hun seg til vanlig tid, så satser på at hun sover godt i morgen tidlig. Det kjenner jeg at skal bli godt.

I morgen blir en spennende dag, da skal vi avgårde og hilse på barnehagen Amalie har fått plass i. Hun begynner allerede til mandag, selv om jeg ikke skal begynne å jobbe før på nyåret. Jeg synes det var litt greit, da får vi tatt det i vårt eget tempo, og jeg kan holde henne hjemme så mye jeg vil. Jeg tror hun vil like det, hun har blitt veldig sosial og elsker å leke med andre barn, og hun bryr seg ikke om vi går i det hele tatt lenger. Så jeg har i grunnen en veldig god følelse på dette, jeg føler tiden er moden. For bare en måned siden var jeg helt motsatt, og mente at Amalie ikke ville være klar før langt ut i det nye året. Så fort ting kan endre seg! Og skulle hun ikke like det, så har vi i hvertfall god tid på oss til å bli kjent med barnehagen. Jeg synes denne løsningen er så god, jeg er helt avslappet i forhold til det, og har ikke tenkt på at det er oppstart til mandag i det hele tatt, jeg har faktisk nesten glemt det. Skulle jeg ha gått rett ut i jobb nå derimot, hadde jeg gruet meg veldig, det er så godt slippe de vonde følelsene.

Hvordan var deres barnehagestart?

Advertisements

8 thoughts on “Snart klar for barnehagen

  1. Vår start gikk kjempebra – Adrian stortrivdes fra første stund! Jeg syns faktisk det var litt sårt at det gikk så lett (så mye var jeg verdt lissom :P), men jeg skal jo virkelig ikke klage! Ingenting er bedre enn at han har det bra :) Nå har han gått der i halvannet år, og det hender det er en og annen dårlig dag, men som regel går det kjempebra!
    Lykke til :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s