På besøk i barnehagen

I dag har jeg og Amalie vært og hilset på i barnehagen hun skal begynne i. Stedet var enda bedre enn jeg hadde sett for meg, og hun som driver den var veldig koselig. Det virket som de barna som var der trivdes godt, og at de hadde et veldig godt forhold til henne. Amalie likte seg også godt, hun forsvant rett inn på lekerommet og rev ned det de andre jentene prøvde å bygge opp. Hehe, hun er den minste der, så nå får de større jentene noe å bryne seg på ;)

I stad var vi ute en tur i regnet. Det høljer virkelig ned her i dag. Stakkars de små som skal ut og banke på dører. Vi har hatt to søte, små jenter her, men ellers har det vært stille. Jeg som hadde gledet meg så, funnet frem en stor bolle med karameller (som var helt umulig å ta bilde av!) og tent i lyktene på trappen for å ønske velkommen. Jeg hadde veldig lyst på gresskar også, men det ble med tanken.

Har dere hatt mye besøk på døren i kveld?

Amalie i regndressen sin. Den er litt stor enda, men det begynner å hjelpe seg nå ;)
Trappen vår i kveld
Advertisements

12 thoughts on “På besøk i barnehagen

 1. Så bra du har et godt inntrykk av barnehagen – det er en god start :)

  Ser på Facebook at det går dårlig med godteri-distribusjonen i kveld, mistenker at det har å gjøre med regnet som høljer ned i bøtter og spann. Har hatt to besøk – et fra nabo-gutten på 5, og et fra 3 gutter som ikke hadde kledd seg ut, men de hadde lyst på godteri de også :P

  Herlig regndress forøvrig :)

 2. så koslig da,nei ingen besøk her i år. jeg slukte lyset på trappen for å få fred til å legge snuppeline. men godteri har jeg kjøpt :-p koselige trappen! tente lykta i fjor for å ønske barna velkommen jeg også…men i år har ikke dagen min vært så bra.bedre lykke neste år ;)

 3. Gratulerer med barnehageplass! :) Og så bra at du fikk et godt førsteinntrykk av barnehagen. I løpet av denne uka regner jeg med at vi også får endelig svar på om Kaisa får plass i samme bhg som Andreas går i. Det ser lovende ut iallefall, så jeg krysser fingrene. :) Jeg begynner også å jobbe igjen på nyåret, 60 % frem til sommeren og så får vi se hvor stor stillingsprosent jeg går opp i til høsten. Hvor mye skal du jobbe?

  Stemningsfullt bilde fra inngangspartiet deres! Så fine lykter. Her hadde vi bare to besøk på døra i går, men her vi bor er det flere pensjonister enn barn! ;) De to eldste var på hver sin Halloweenfest i går og kom hjem med masse godteri! ;)

  1. Det blir mest sannsynlig 100 % på meg. Amalie skal gå 80 % i barnehagen siden mannen er hjemme hver fredag, så jeg er glad hun slipper full uke :) Så greit å jobbe 60 % fram til sommeren!

   Lykke til, krysser fingrene for at dere får plassen dere vil ha!

 4. Men de er jo ganske så sjarmerende med litt store klær også da! ^^,
  Der jeg kommer fra har vi ikke Halloween, så jeg fikk helt overaskende noen søte små på døren. Jul-Anders er jeg vokst opp med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s