Amalies store dag

I dag ble jenta vår ett år! Vi har hatt en kjempefin dag med besøk i dyreparken, kake og gaver. Vi har kost oss alle tre! Dyreparken var stas, vi fikk se løvene på nært hold, klappet litt på en snill geit og så møtte vi på alle de kjente tv-fjesene fra Dyrepasserene. Vi fikk ikke vært der så veldig lenge, det var iskaldt og Amalie ble så trøtt, så da ruslet vi like godt hjem til en varm stue med kake og gaver.

Frøkna fikk smake litt på napoleonskake når vi kom hjem, noe som falt veldig i smak, før vi pakket opp noen gaver. Hun syntes ikke det var så veldig stas med papiret som jeg hadde trodd, men hun ble veldig glad når hun oppdaget at det var noe moro på innsiden. Et lite skår i gleden var at hun fikk feber i ettermiddag, men hun lot seg ikke merke noe særlig av det. Hun har en jeksel som holder på å bryte igjennom, så mistenker at det er synderen. Hun sovnet heldigvis greit, så satser på at det hjelper med en god natts søvn.

Bloggen har forresten fått sin egen facebookside, Mamma Marianne. Jeg håper dere vil følge meg!

Advertisements

8 thoughts on “Amalies store dag

  1. ojoj,gratulerer så mye til snuppa di!!hipp hipp hurra for søta!! ser ut som om dere hadde en flott dag. jeg følger deg selfølgelig på facebook :) hvordan lagde du siden din? jeg prøvde engang,men stoppet,var noe jeg ble usikker på :-p SÅ håper jeg kan spørre deg om råd hvis jeg skal prøve igjen? ;)

    1. Takk for det!:):)

      Så klart kan du det, bare glad for å kunne være til hjelp :) jeg styrte også en stund, men googlet litt og fant det ut til slutt ;) Det jeg brukte tid på å finne ut var hvilken kategori jeg skulle legge siden min i, fant til slutt ut at det var «varemerke eller produkt» og så «nettsted» :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s