Bursdagsselskap

Puh, da var Amalie i seng og huset ryddet etter en superkoselig bursdagsfeiring. Jeg føler nesten hele helgen har vært en stor feiring av prinsessen vår, men såpass må det være når man fyller ett år. I dag var store deler av familien på besøk, og vi serverte pizzaboller og kake. Amalie ville ikke ha noen av delene, hun spiste heller opp en stor bolle med jordbær og blåbær. Hihi, mammas flinke og sunne jente! Hun fikk masse fine gaver og lekte rundt med fetterene sine. Hun storkoste seg, og glemte heldigvis alt om jekslen som er så plagsom. Vi holdt på å avlyse hele selskapet i dag tidlig siden hun var litt pjusk, men når jeg så hvor mye hun koste seg, er jeg så glad vi gjennomførte. Det har vært en veldig fin dag!

Jeg knipset bilder som bare det i dag, men føler de blir så dårlige for tiden. Jeg skal få lånt et kamera av en kamerat snart, akkurat samme kamera som oss, bare mye mindre brukt. Da får jeg se om det bare er noe jeg innbiller meg eller om kameraet vårt faktisk er modent for utskiftning.

Har dere hatt en fin helg?

Advertisements

10 thoughts on “Bursdagsselskap

  1. Gratulerer så mye med 1- årsdagen til både Amalie og dere! :) Høres ut som dere har hatt flotte feiringer, både hjemme og i dyrehagen! Så søt marsipankaka var, mmm, så god ut! :) Vi feiret Andreas sin 3- årsdag i går! Veldig koselig for små og store!

    Ha en fin start på uka! Håper Amalie er i helt fin form igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s