Barnehagejenta

Så rart å tenke på at jeg har en jente som går i barnehagen! I dag har altså Amalie hatt sin første, bittelille dag i barnehagen. Hun likte det ikke så veldig godt, men jeg tror det har litt å gjøre med den tøffe helgen også. Selv om feberen er borte, er hun fremdeles litt utilpass. Vet dere hva? Jeg trodde det var en jeksel som kom, men tror dere ikke det plutselig var to til der? Jeg skjønner ikke hvordan de har klart å snike seg frem uten at jeg har sett de, men hun har altså fått tre jeksler i løpet av helgen. Men nå er det i hvertfall overstått, første pulje med tenner er forbi! Lykke!

Vi prøver barnehagen igjen i morgen tidlig, forhåpentligvis er hun enda bedre i formen da og synes det er litt mer stas. Jeg krysser alt jeg har!

Hvordan gikk deres barnehagestart?

Advertisements

8 thoughts on “Barnehagejenta

  1. Så herlig bilde, så blid! :) Godt at tannvondt er over for en stund nå da. Kaisa har kun fått to tenner hun, to av fortennene nede! ;)

    Lykke til med videre barnehageoppstart. Barnehagestart er så ulikt fra barn til barn. Noen finner seg til rette med en gang og får kanskje en reaksjon etter en god stund når de skjønner at her skal de faktisk være, mens andre bruker mer tid på å bli trygg på den nye situasjonen i starten. Kaisa har fått barnehgeplass i samme bhg som Andreas! :) Så glad for det! Hun har fått plass fra i midten av desember. Vi tar oss kanskje noen besøksdager i løpet av neste måned, men ordentlig tilvenning tror jeg vi venter med til etter jul iom at det er lang ferie i mellom jul og nyttår. Rart at lillemor skal begynne i barnehagen snart, de andre har vært eldre da de begynte i bhg. Kaisa skal gå tre dager i uka, det samme som Andreas gjør nå. Til høsten blir vi nok å øke plassen med en dag.

    Ha en fin dag! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s