Long time no see

Det var ikke helt meningen å ta en lang pause nå, men så gikk plutselig dagene. Jeg fikk feber og hadde et par dager jeg var skikkelig slapp, og på torsdagen var det klart for å besøke familie i Bergen. Vi kom hjem i går kveld, etter å ha hatt en kjempefin tur. Amalie har vært en liten engel, hun klagde kanskje 5 minutter ut av 18 timer på farten! Hun sov mye, når det ble mørkt ute så tok hun natten, så det hjalp jo godt. Jeg hadde aldri trodd det skulle gå så greit, så jeg ble så glad. Flinke tulla vår!

I dag har hun hatt en lang dag i barnehagen, hun kom ni og så hentet jeg henne nærmere tre. Hun trives så mye bedre nå, i dag hadde hun kost seg masse. Det er så godt! I morgen  holder jeg henne hjemme, jeg savnet henne så i dag og så er det så lenge siden vi har hatt en av «de gode, gamle» dagene våre. Må jo kose litt også ;)

Her tester hun ut farfars nye stol. De var så gode, tror vi også må få en slik!

En liten kveldshilsen fra meg, håper dere har en fin mandagskveld!

Advertisements

7 thoughts on “Long time no see

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s