Ny hverdag

Dere lurer kanskje på hvor jeg har blitt av i det siste? Jeg har faktisk begynt å jobbe litt! Jeg er jo i ulønnet permisjon, og så fikk Amalie plutselig barnehageplass en stund før vi trodde, så da har jeg vært så heldig å få noen vakter i en barnehage. Jeg har aldri vært i barnehage før, men må si at det er kjempekoselig. For noen nydelig barn, man smelter jo bare helt, og de ansatte er også kjempesøte. Så nå er dagene mine plutselig mye kortere, og dermed blir det mindre tid til blogging. Jeg har veldig lyst til å fortsette – og det er meningen – men håper dere tåler litt perioder med dårlige oppdateringer. Men jeg tenker på dere, og blogger så fort jeg får tid, og ikke minst – har noe spennende å fortelle om.

Nå hører jeg mannen er i gang med litt sen middag til oss voksene, bakt potet med masse godt. Jeg får løpe ned og hjelpe til! Dere må ha en god helg alle søte!

Luringen min!

Advertisements

6 thoughts on “Ny hverdag

  1. Så deilig å kunne ta det litt gradvis da! Jeg syns det var kjempetøft å gå fra å være hjemme hver dag til å være i full jobb med en gang.

    Håper det fortsatt går bra med Amalie i barnehagen :)

  2. vi er såå i samme posisjon! jeg jobber også og finner ikke tid/ork for bloggen hele tiden. så blir litt innlegg i hytt og pine! så søtt bildet av snuppa di. har kjøpt en helt lik gåvogn til snuppeline i dag :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s