Shopping

Forrige uke åpnet Babyshop ny butikk på Sørlandssenteret, og hadde i den anledning masse gode tilbud, så da måtte jeg så klart benytte meg av det, og to bilseter, vinterdress og vinterjakke ble med meg hjem. Det var et helt vanvittig stress, og jeg var så varm der jeg stod i kø gjennom hele butikken, men hva gjør man ikke for å spare noen tusenlapper. Jeg er veldig fornøyd med handelen, og både dressen og jakken til Amalie virker supergode. Jakken er fra Reima og dressen er fra Ticket to Heaven. Nå låner vi en Reimadress, og den er veldig god, men jeg føler kanskje den nye dressen er litt mykere og lettere å bevege seg i, og i følge betjeningen skulle de være omtrent like kvalitetsmessig.

Bilsetene ble testvinneren til Besafe, BeSafe Izi Kid X3, ett til min bil og ett til mannens. Det var litt kavete å få det på plass i bilen syntes jeg, men til slutt satt det. Et tips er å lese bruksanvisningen først, ikke etterpå… Ellers virker setet helt topp. De sa i butikken at maxicosisetet var blitt for lite når hullet til ryggselene var under skulderhøyde. Selene skulle gå rett ut over skulderen. Det var ikke jeg klar over! Det hadde visst en del å si for trykket på den lille kroppen i en kollisjon. Nå er hun i hvertfall så trygg hun kan få blitt igjen!

Hvilket bilsete har dere?

Advertisements

7 thoughts on “Shopping

 1. Vi hadde en Brio-stol til Adrian når han var liten, og kommer til å bruke den med neste mann. En god og praktisk stol syns jeg selv :) Nå har vi Cybex Pallas 2-fix og den er jeg ikke like fornøyd med. Det er visstnok den sikreste for å sitte forover (vi har ikke plass til bakover – vi har prøvd de fleste andre), men den er kronglete å håndtere (spesielt nå med 7-måneder-gravid-mage).

  Jeg ble fortalt en gang at det var viktig å bytte bilstol før ørene stakk over kanten på ryggen. Så fort det skjedde vil tyngdepunktet skifte og belastningen på nakken bli for stor!

  1. Ja, det er dyrt med bilseter! Jeg fikk 25 % rabatt på begge setene så det hjelp jo litt :)

   Bare pass på at du får et sete som du er helt sikker på at ikke har vært i kollisjon hvis du kjøper brukt! I verste fall fungerer de ikke lenger.

   God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s