En syk lita jente

Endelig ser det ut til at formen begynner å bli litt bedre her i huset. Nå har vi hanglet lenge alle sammen, men uheldigvis er det Amalie som har hatt det verst. Det ser ut til at tennene har plaget henne veldig de siste dagene, lurer på om det kan være den ene jekslen som bare hadde kommet halvveis ut som er så øm, og i tillegg er hun forkjølet. Det blir mye på en gang for en liten kropp. Hun har sovet kleint ganske mange netter på rad nå, så det er godt det har vært helg. Jeg som er så godt vant, vi har omtrent ikke hatt en eneste våkennatt i det hele tatt (det tror jeg at jeg kan takke samsovingen for!). Jaja, håper på en bedre natt i dag og at det blir jobb og barnehage i morgen. Alt er i hvertfall pakket og klart for en tidlig start på dagen.

Har dere sykdom i huset?

Nå skal jeg og mannen kose oss med en film, om vi klarer å holde oss våkne ;)

Amalie har funnet ut hvordan hun skal komme fra sofaen og opp i vinduskarmen. Hun synes det er så stas i sitte der og titte ut <3

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s