Amalies første tegning

Amalie har tegnet sin første tegning! I mine øyne er den så klart et helt praktfult kunstverk, og den er hengt opp på veggen så jeg kan beskue den til en hver tid. Jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke hver gang jeg titter på den! Hihi :)

Advertisements

4 thoughts on “Amalies første tegning

  1. Så fin! :) Gleder meg til den første tegningen jeg også! Må vel samle «alle» i en perm. Pappaen min nevner til stadighet at han angrer på at han ikke tok vare på mer av kunsten – på «gamledagene» kunne han tenkt seg å sett litt nærmere på de :)

  2. AWWWWW, skjønner at du er kjempestolt! Jeg har sånn mange slike tegninger på skapet mitt på jobben fordi de små kommer med dem å sier «ærsego» og jeg blir like glad hver gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s