Helsestasjonen

I dag har jeg og Amalie vært en tur på helsestasjonen å morrakvisten. Det var på tide for en litt forsinket ettårsvaksine og å ta målene hennes. Det gikk veldig greit med vaksinen, hun skrek bare litt akkurat i det hun fikk stikkene, og så var hun blid som en sol igjen. Hun var så flink!

Målene hennes så ok ut, men hun hadde bare lagt på seg 20 gram på to måneder. Hun spiser ikke like mye som før (da spiste hun som en liten hest), og så har hun vært ganske pjusken i forrige uke, og da spiste hun omtrent ingenting. Helsesøster mente det var helt normalt og en slik uke uten mat kunne ha mye å si for vekten, men satt opp en ekstra time på nyåret, bare for sikkerhetsskyld. Selv om jeg vet at hun spiser og har det greit, så er det alltid godt å se at hun har vokst og lagt på seg, så jeg håper vekta er litt høyere på neste kontroll.

Ellers er vi bare hjemme og koser oss i dag. Det er så godt å ikke hoppe rett ut i en 100 % stilling nå! Fra og med neste uke blir det 80 % jobb med fri hver fredag, da blir det langhelg på hele familien siden mannen også er hjemme da.

Hvor mye jobber du?

Advertisements

4 thoughts on “Helsestasjonen

  1. orginalt har jeg 62-65% fast,men blir nok fort en 80 siden det er mye sykdom og ingen folk å gå på på jobben! men man må jo stille opp,så lenge jeg har barnevakt eller mannen er hjemme i permisjon går det jo bra :)

  2. Jeg har lurt på om jeg skal jobbe 80% fra neste år, men det kan se ut som at vi klarer 100% likevel. På den andre siden har vi ikke fått barnehageplass til Leon, så da blir det fort 0% ;)

  3. Kjempe herlige bilder av dere. Håper det ikke blir så lenge til dere kommer til Bergen igjen, var så kjekt å få treffe Amalie :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s