Litt shopping og røykvarslerens dag

I går var jeg og Amalie på julemarked her på Birkeland sammen med en venninne og hennes lille datter. Det var kjempekoselig, og det ble litt shopping på oss. Tre fine lysestaker, ny hårpynt til Amalie og litt hjemmelaget snadder fant veien hjem til oss. Jeg har ikke pakket ut lysestakene enda, siden jeg ikke helt vet hvor jeg skal ha dem, men jeg skal vise dere når de kommer på plass.

Shopping på julemarked

Så vil jeg minne dere alle på at 1. desember er røykvarslerens dag. Jeg håper dere tar dere tid til å sjekke at alt virker som det skal, det kan redde liv. Vi har utstyrt huset vårt med to nye varslere i dag. Vi hadde to fra før, en i gangen nede og en i loftstuen, og de to nye har fått plass i stuen og på Amalies rom. Alle fire er seriekoblet, så nå tror jeg vi skal være trygge om det skulle være fare på ferde. Jeg er nesten døv etter vi har testet dem noen ganger, så det skal ikke være mulig å sove gjennom dem.

Har du sjekket røykvarsleren din i dag?

Ny røykvarlser på Amalies rom

Jeg ønsker dere en finfin lørdagskveld!

Advertisements

2 thoughts on “Litt shopping og røykvarslerens dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s