Låvemarked

I går hadde jeg og Amalie en liten tur på et låvemarked som var her i nærheten. Det var så koselig, nesten som tatt ut av en film, og jeg fikk skikkelig julestemning. Det ble ikke noe shopping på oss, men vi tittet litt på alle de fine dyrene de har der. Inne på låven var det en hane som galte så veldig, det syntes Amalie var skummelt, men ellers koste hun seg som bare det, og ville helst bare løpe rundt og kikke.

På låvemarked
Dyrene på låven

Huff, jeg har fremdeles ikke fått pyntet til jul. Det eneste som har kommet frem er en rød duk, julestjernen og juleserviset vårt. Min tro om jeg rekker å pynte litt i kveld?

Har du pyntet til jul?

Advertisements

7 thoughts on “Låvemarked

  1. Så koselig det hørtes ut med låvemarked, og Amalie var så søt der hun sto med den fine lilla jakka! :)

    Måtte smile da jeg leste at Amalie leker at hun snakker i telefonen, for det gjør Kaisa også! ;) Komisk å se på når de er så små, jammen snapper de opp ting raskt!

    Jeg har heller ikke pyntet mye til jul enda. Adventsstake, adventskalender og stjerne i stuevinduet er omtrent det eneste foreløpig, men har planer om å julepynte en tallerkenhylle så fort mannen får skrudd den opp! ;)

  2. For et herlig bilde av Amalie! Ordentlig innpakket :D Liker at du har matchet uteklærene hennes også, haha! For jeg elsker å se små barn i matchende klær og ikke i alle regnbuens farger i et antrekk! Hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s