Den stille stunden

Etter en lang dag på jobb og en hektisk ettermiddag er det veldig deilig når Amalies leggetid kommer. Da har vi en stille kosestund i mørket, bare oss to. Først titter vi litt i dyreboken hennes og så er det tid for kveldsamming. Da ligger vi krøllet sammen under dynen og koser oss. Når hun er god og mett er det tid for å over i sin egen seng. Nå har hun blitt så flink til å sovne, så lenge hun vet jeg er der sovner hun så greit som bare det. Det er lykke etter mange måneder med alle mulige metoder for innsoving.

Sovner dine små greit?

20121205-194925.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Den stille stunden

 1. Så koselig og avslappende :)
  Vi har/har hatt litt av begge deler når det kommer til sengetiden. Først gikk det supergreit, så har vi hatt en lengre periode med «lakenskrekk». Så fikk hun eget rom for halvannen uke siden, og plutselig gikk de kjempegreit igjen. De tre siste dagene har vært merkelig igjen. Ikke så godt å vite hva som står på hele tiden heller..

 2. legging er et rent hysteri her…vi tar de samme rutinene dag etter dag.men så fort jeg eller pappaen sier god natt eller natta,så hyleskriker hun og vil ikke bli forlatt på rommet. i går nektet hun å roe seg,vi prøvde å legge henne fra 19-2330. tror det kan være tennene som plager henne også nå da…men vi «må» forlate henne gråtende i 10 min før hun sovner av seg selv. helt forferdelig.men hva skal man gjøre?jeg blir så rådvill… :/ var så enkelt og legge henne før…men dette er blitt etter hun har fått sitt eget rom.

  1. Amalie liker heller ikke når vi går, så vi har valgt å være der inne sammen med henne til hun sovner. Jeg har skrikeskrekk ;) Når Amalie har fått tenner har det vært veldig vanskelig å legge henne, så da har jeg rett og slett lagt meg sammen med henne i senga vår, ammet henne i søvn og så lagt henne over i si seng når hun har sovet. Hehe, lurer på hvor mange timer jeg har brukt på legging i løpet av dette året, det er mange ;)

 3. Så godt at leggingen går så fint nå, det er veldig godt for både små og store. :) Kaisa er som oftest lett å legge og hun sover for det aller, aller meste natta igjennom. Veldig godt.

  Bursdagskjolen til Kaisa kjøpte jeg på Benetton. Dessverre (eller heldigvis kanskje?!;)) har vi ikke butikken på Gjøvik, så jeg må alltid innom når jeg er i Oslo eller Sandvika, men det er ikke så ofte da! ;) Benetton er vel min absolutte favorittbutikk når det gjelder barneklær for både jenter og gutter. Klassiske og fine klær med god kvalitet.

  Nå er det håndballkamp på tv, blir spennende! :) Ha en fin kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s