Helgen

God morgen!

Eller kanskje jeg skal si trøtt morgen. Amalie har ikke vært i form i natt, og hadde en lang periode hvor hun ikke fikk sove. Lurer på om klokken var halv to før hun roet seg. Heldigvis sov hun til kvart på åtte, så vi fikk tatt igjen litt av det tapte. Ingen av oss har vært pigge hele helgen, så vi har egentlig tilbrakt mye tid på sofaen. Det er litt godt med en slik helg innimellom også, bare slappe ordentlig av. Men jeg tenker jo på alt jeg hadde planlagt å gjøre; masse baking, rydding og julegaveshopping, men det får vi bare ta etterhvert.

På fredag var jeg hos fotografen med Amalie. Det kunne vel ikke gått verre enn det gjorde. Amalie syntes de var helt forferdelig og bare skrek, stakkars. I tillegg var det iskaldt i lokalene. Jeg er veldig spent på å få bildene, håper det er noe vi kan bruke der. De fineste bildene tror jeg ble av Tara, hun lå så fint som bare det, hun er ikke vanskelig så lenge det vanker noen godbiter ;)

Nå laver snøen med her hos oss, det er så fint ute nå, et skikkelig winter wonderland. Håper det holder seg slik til jul!

20121209-095046.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Helgen

  1. Skikkelig vinterbilde, ja. Koselig! Her har vi også en god del snø, og det liker jeg. :)

    Blir spennende med fotografbildene. Så rart at det var så kaldt i studio… Burde jo vært godt og varmt, så man lettere hadde kost seg der.

    Ønsker deg en fin søndagskveld. :) Her blir det Farmen senere i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s