Et lite livstegn

God kveld!

Nå tenkte jeg at det var på tide med et lite livstegn fra oss! De siste dagene har det vært sykdom i hus, så derfor har bloggen blitt nedprioritert. Det er omgangssyken som har herjet, men nå er vi heldigvis på bedringens vei. I kveld har vi kost oss med Kon-tiki, og til og med Amalie fikk være oppe og se litt. Hun våknet halvveis uti filmen, og nektet å sove igjen, så det ble det litt kosing i sofakroken på henne også. Nå tenker jeg at vi kryper til sengs alle sammen, så vi blir klare for litt julegaveshopping i morgen. Vi har masse som skal ordnes!

Hvordan ligger dere an med juleforberedelsene?

20121214-213232.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Et lite livstegn

  1. uffda,god bedring! juleforberedelsene er det dårlig med…mangler mange gaver,mangler å vaske til jul…men jeg har bakt to sorter med julekaker!pyntet til jul…ja…det er vel alt!men det blir jo jul i år også skal du se ;)

  2. Hei! Håper formen er god igjen.

    Her har vi en del igjen vi, men samtidig har vi da fått gjort litt. En god del gaver er pakket inn og pynten kommer opp litt etter litt! :) Nå har vi fått SÅ mye snø, så julestemningen ute er det ingenting å si på! ;) Nå skal vi straks ut, både leke i snøen + måke. :)

    «Kon Tiki» så Ørjan og jeg på fredag. Likte filmen veldig godt. Følte jeg lærte noe, samtidig som den var spennende: :)

    Håper dere har en god 3. søndag i advent. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s