Juleforberedelser

Dagen i dag har gått til å få unna en del juleforberedelser. Vi har rukket masse, vi har bakt, vasket, handlet og pakket inn julegaver. Det er godt å få unna litt. Nedvask av huset samt julehandelen tar vi til helgen, og så er det litt baking igjen, så tror jeg jammen meg vi har det i boks. 4 arbeidsdager igjen, og så er det juleferie. Jul! Å, jeg gleder meg :)

Amalie var en liten rampejente da vi skulle bake pepperkaker i dag. Hun kastet deigen på gulvet og prøvde å få tak i alle mammas kakesaker ;)
Pepperkakebaking

Hvert år må vi lage «pops», det er så godt!
Julegodt Pops

Har dere bakt?

Advertisements

5 thoughts on “Juleforberedelser

  1. hehe så stor rampejenta er blitt :) vi har bakt 2 sorter julekjeks,i kveld har jeg lagd brente mandler og i kjøleskapet står deigen til kakemenn :) julevasken lar vente på seg…men det blir vel engang uka her ;)

      1. takker :) i kveld ble det kakemenn! må nok prøve å vaske i morgen og torsdag her jeg. nei selve juleaften skal vi feire bort til mine foreldre med familien min :) forutenom det så skal vi ha nyttårsselskap og har bedd min mor og far her hos oss :) hva med dere? feirer dere hjemme? liker å ha alt på stell lell om vi ikke feirer selve dagen her hjemme jeg,kontrollerende som jeg er ;)

      2. Vi skal være hjemme, syntes det var greit med Amalie, siden hun ikke sover så godt :) jeg må også ha ting på stell, om vi skal være hjemme eller ei, men kjenner at jeg ikke er like nøye med f eks vaskingen i år. Før kunne jeg finne på å skrubbe både vegger og tak, men det er jo helt umulig nå ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s