Julekort

Da var alle julekortene skrevet og kommet på plass i konvoluttene sine. Heldigvis fikk jeg sendt avgårde de kortene som skulle sendes på lørdag, fristen for posten som skulle frem før jul var jo i går, 16. desember. I år har vi fått julekort fra Presis Foto, og jeg ble veldig fornøyd. Bildene av Amalie tok vi her i hagen når den aller første snøen kom. Det er ikke lett å få tatt gode bilder av henne for tiden, hun er så kjapp, men jeg synes disse ble fine.

Julekort fra Presis Foto

Presis Foto har masse fine saker, alt fra fotobøker og kalendere til klistremerkelapper til klær. Sistnevnte har jeg også fått i posten, men de har jeg ikke fått prøvd enda. De skal være veldig gode, så gleder meg til å teste dem siden jeg ikke er så glad i strykejernet ;)

Nå har Presis Foto 50% på alt, så nå er det mulig å få gjort et kupp! Koden du bruker er HLPXSEJCZMTG.

Har du sendt julekort i år?

Sponset innlegg

Advertisements

11 thoughts on “Julekort

 1. så fine de ble! nei dessverre så har vi verken fått tatt julebilder eller fått sendt noen julekort i år…å jeg som har vært så flink årene før!! det er litt flaut…men jeg trøster meg med at ingen andre sender julekort til meg heller så :-p

   1. Nei, det er ikke lett å få tid til alt med en liten i hus! Amalie sover så dårlig på kveldene nå også, så blir så liten tid til å få ordnet ting og ting :/

   2. nei det er dessverre ikke det.menmen det blir vel bedre neste år tenker jeg :) uffda,stakkar liten. snuppa her sovner rundt 19-1930…deretter våkner hun mellom 22-2330….mat å stell deretter sove til neste morgen. tror det er tennene som plager henne. ikke greit å være liten :(

 2. Nydelige bilder av Amalie! :) Flott Marius- genser, og så var det veldig sjarmerende og skikkelig jul med pepperkaka i hånda! ;)

  Vi bruker å sende julekortbilde, men jeg bruker som regel å sende romjuls- og nyttårshilsner! ;) Syns det er koselig å sitte og «pusle» litt med kortskriving i romjula + at det er bedre tid da enn før jul! ;)

  Risbollene dere har laget så gode ut! Nam! I går fikk jeg en ny risbolleoppskrift av ei venninne, den har jeg lyst å prøve ut.

  Tenker det blir godt med juleferie, ja! :) I morgen får skolegutta ferie, mens Andreas og mannen får ferie på fredag. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s