Til mamma fra Amalie

Jeg skal innrømme at jeg ikke helt skjønte hvor nydelig noen kruseduller kunne være før jeg fikk Amalie, men nå innser jeg at så lite som en strek kan være vakkert. Jeg elsker alt hun lager, og jeg ble så glad da hun kom hjem med en liten telysholder fra barnehagen. Jeg synes den er så fin! Hun har tusjet og tusjet, lille tulla mi. Denne gikk rett i hjertet mitt, den første selvlagde gaven fra jenta mi.

Vakre kunstverket

Før Amalie la seg i dag lagde vi noen julegaver fra henne til familien. Hun var litt trøtt, så hun syntes ikke det var så veldig moro, men med litt hjelp fra meg ble resultatet ganske fint. Jeg kan ikke vise dere hva vi gjorde, siden noen av dem som skal få gaven titter innom her, men jeg kan heller legge ut noen bilder i romjulen. Men dere kan få et heltuteavfokus-bilde av tulla, her sitter hun å protesterer på fanget mitt mens jeg prøver å få av alt griset.

Malefjes

Nå skal jeg pakke inn noen av de siste julepakkene og slappe av bittelitt før jeg tar kvelden. Nå er det en arbeidsdag igjen, og så er det ferie! Det skal bli godt å være hjemme sammen med Amalie igjen, jeg savner de fine, gode dagene våre. Permisjonen går altfor fort!

Er du glad i gaver fra de små?

Advertisements

6 thoughts on “Til mamma fra Amalie

  1. Den var kjempefin jo :) Gleder meg til verdens fineste selvlagde gave fra jenta mi jeg også. Kommer sikkert ikke før om ett år når hun har begynt i barnehagen osv :) Må samle på alt. Min far har i allefall sagt over hundre ganger at han angrer på at han ikke har lagt alle tegningene våre i permer! :p Kan kanskje bli noen etterhvert men… :P

  2. Da jeg var passepike fikk jeg et krus med masse krusseduller på fra hun lille jeg passet (som er blitt 13 år nå.. er syyykt) og jeg ble så glad! Elsker sånne småting. Tror at når jeg får barn en gang så kommer jeg til å spare på ALT de kommer hjem med fra barnehagen eller lager hjemme..hehe;)

    Den te-lys holderen var NYDELIG!

  3. Før Adrian syns jeg det meste barn produserte var «ræl» – etter Adrian syns jeg det er kjempefint :P Vi fikk et bilde av han fra barnehagen til jul i fjor og jeg blei så stolt, det var jo så fint! Rart hvordan man endrer seg.. ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s