Nytt speil til loftstuen

Vi har lenge tenkt på å kjøpe et speil til loftstuen vår, men vi har aldri funnet et vi har vært helt fornøyd med, men i går fant vi endelig et som passet inn. Loftstuen ble mye mer komplett, og føles mer som et rom. Frem til nå har det vært litt tomt der oppe, så det var godt å få det på plass. Fremdeles mangler vi litt på veggene og litt pynt, men det er på vei det også.

Hihi, hils på vår venn, elgen Frank ;) (Det er mannens, bare for å ha sagt det ;)
Nytt speil på loftstuen

I dag har hele familien vært ute på ribbejakt, mannen i Lillesand mens jeg og Amalie var i Sørlandssparken. Hvem skulle trodd at alle butikker var utsolgt for ribbe. Til slutt fant jeg en tynnribbe (stakkars mannen, han som er så glad i kotelettkammen ;), så nå er nyttårsmiddagen i boks. Det var så utrolig godt med ribbe på julaften at vi rett og slett må ha det en gang til før vi gir oss med julematen. Nyttårsfeiringen blir hos oss i år, så slipper vi å stresse med Amalie og legging. Jeg gleder meg!

Hva skal dere på nyttårsaften?

Advertisements

9 thoughts on “Nytt speil til loftstuen

 1. Så fint speilet var! Vi har ikke noe fast måltid på nyttårsaften. Hjemme hos foreldrene mine er det pinnekjøtt, hos svigers fondue, mens vi har hatt litt av hvert, også kalkun. Jeg spiser som regel restenøttebiff fra julaften ;) Tror vår feiring blir ganske så avslappet siden minsten er syk ;(

 2. så tøft et speil! vi skal også feire nyttårsaften her hos oss i år.jeg synes personlig tynnribbe er best,er vel fordi jeg er vant med det hjemmantifra :)

  hoho der har vi jo elgen frank! han så faktisk snill ut da ;)

  ønsker dere en fin romjul og et godt nytt år!

 3. Så pent speilet var. Hylla under var også fin, og så syns jeg det var kjempetøft med elghodet i trappenedgangen! Hehe, morsomt at han har navn! ;)

  Vi skal også feire nyttårsaften hjemme og får besøk av den ene søsteren min, mannen hennes og deres tre barn. Koselig! Det er aller best å være hjemme når man har såpass små barn som både dere og vi har. Vi skal ha kalkun og oksestek i år. (Bruker som regel å bare ha kalkun).

  Og du, det hørtes utrolig godt ut med hjemmelagde vårruller! Nam!

 4. Det speilet passet kjempegodt der! Kjempefint :) Og Frank var tøff :)
  Nyttårsaften blir stille og rolig her i gården – mannen skal på fest, og jeg og lillegutt skal spise middag hos faren min. Blir nok sengetid som vanlig for oss begge. Får ta det igjen neste år :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s