Nyttårsaften

Godt nytt år!

Hadde dere en fin nyttårsaften? Det hadde hadde vi! Vi feiret den her hjemme sammen med mannens familie, en stille og rolig feiring. Amalie hadde besøk av fetteren sin, så de lekte litt før de ble lagt, og så koste vi voksne oss med ribbemiddag. Ribben ble helt perfekt, og var like god som på julaften. Tror jammen meg jeg kunne hatt ribbe både en og to ganger til før jeg blir lei, men det får vel holde nå ;) Så ble det dessert og pakkelek, kake og så raketter. Tara tok helt av, hun forbinder rakettene med jakt, hun tror de skyter fugl. Det var så vidt jeg klarte å holde henne igjen et par ganger, og hun bjeffet konstant i 20 minutter. Hehe, jeg ble en smule ør, men inne kunne hun jo i hvertfall ikke være, siden de små lå og sov. Begge to sov seg gjennom alle rakettene (og bjeffingen), så det kunne ikke gått bedre.

Nå er alt pakket og klart for jobbstart i morgen. Jeg må ærlig innrømme at det har vært deilig å få være hjemme med Amalie igjen, jeg savner permisjonstiden min, det var så gode dager. Men virkeligheten kaller… Så vi får hoppe i det med godt mot!

Jeg håper 2013 blir et flott år for dere, mine kjære lesere!

Bilderas fra i går:

20130101-205303.jpg

20130101-205236.jpg

20130101-211111.jpg

20130101-211240.jpg

20130101-211254.jpg

20130101-211309.jpg

Advertisements

5 thoughts on “Nyttårsaften

  1. Riktig godt nytt år til deg og dine! :)

    Mmm, svoren så virkelig sprø og god ut! ;) Ribbe er kjempegodt, og jeg føler heller ikke at vi har hatt det for mange ganger i jula! ;)

    Her er også virkeligheten i gang! ;) De store guttene har begynt på skolen, og Andreas og Kaisa har begynt i barnehagen. Kaisa har tilvenningsdager denne uka da. I morgen skal jeg være med henne. Mannen og jeg har begynt jobb igjen og fritidsaktiviteter er også i gang! Spennende, rart og litt vedmodig at lillemor begynner i barnehage, men det er en koselig barnehage, og jeg vet hun blir godt tatt vare på! :) Jobboppstarten for min del har også gått fint med planleggingsdag i går og undervisningsstart i dag. :)

    Snart helg også! God helg når den kommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s