Amalies første klipp

I dag har Amalie fått sin første klipp! Det var ikke mye hår som forsvant, bare noen små fjon som hadde vokst seg så lange i nakken. Amalie satt så fint, helt stille mens tante klippet.

Jeg har også klippet meg i dag, og håret har blitt ganske så kort, rett under skuldrene. Veldig uvant, men også veldig deilig. Håret mitt var så langt nå at det bare var et styr. Det var tungvint å vaske det, det tok lang tid å tørke det og ikke minst så var det alltid i veien, til og med når det stod i en stor tutt midt på hodet. Det ble så tungt at strikken bare løsnet, og så måtte jeg sette det opp på nytt hele tiden. Hehe, jeg finner nok noe nytt å irritere meg over, men enn så lenge ser det veldig greit ut. Det blir ikke noe bilde av mitt hår i dag, men kanskje i morgen :)

Nå er det sofatid! Jeg håper dere har en fin kveld :)

Hva bruker dere helgen til?

20130112-211627.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Amalies første klipp

  1. Så godt at ho satt stille! Flink jente :)
    Adrian syns det kiler noe voldsomt, så han er ingen fan av å klippe seg – men vi bruker jo også maskin da :P
    Ønsker deg en fantastisk fin ny uke :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s