Amalies hjemmelagde julegaver

Før jul fortalte jeg dere om julegavene som Amalie laget til familien, men da kunne jeg jo ikke vise dere hva det var, det ville jo ødelagt all spenningen for dem som skulle få dem ;) Men nå som julen er over og alle gavene er pakket opp (den ene ble veldig forsinket, så det er derfor jeg har ventet så lenge), tenkte jeg vi skulle vise dere resultatet.

Amalie malte på en del hvite skåler i forskjellige størrelser. Hun malte litt med pensel, men mest fingrene, og med bittelitt førende hjelp fra meg ble det riktig så fint.

Julegave

Under ser dere malingen vi brukte. Den skal først tørke i 24 timer, og så brenner man brenner dem i ovnen en kort stund. Veldig lettvint og ikke minst dekortativt. Alle ble veldig glade for gaven, og noen trodde til og med at vi hadde kjøpt dem i butikken ;)

Lager dere julegaver?

DSC_0506

Advertisements

5 thoughts on “Amalies hjemmelagde julegaver

  1. Kjempesøte skåler! Veldig fin julegave og et godt tips! Tusen takk! :) For et par år siden fikk jeg et krus som August, nesteldstemann, laget da han gikk på SFO. Da hadde de brukt spesielle tusjer. Veldig koselig gave og et fint minne. :)

    Så bra at du nå har kortere vei til jobben. Lykke til videre i ny jobb! :)

    I morgen har de små og jeg fri, så kvelden skal ikke brukes til så mye annet enn avslapping foran peisen. :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld og uke!

    P.S. Jeg har begynt ny blogg på blogspot! ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s